Görev Yardımı (BeyazKöşk)V2

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Killerwomen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Görev Yardımı (BeyazKöşk)V2

Mesaj gönderen Killerwomen »

Konunun taşınıcağını bile bile açıyorum tekrardan, admin arkadaşlardan özür dilerim artık ne kadar kalırsa kalsın.
Koca sunucuda gaffar görevine yardım edecek bir grup yokmu? daha doğrusu yokki bulamıyoruz. İki gündür giren bir grup var onlarda hidrojenle kafayı bozmuş tipler 5+1 5+1 deyip duruyorlar. Dilerim yönetim şu duruma el atar ya da artık bazıları hırsından kurtulur. Yardım etmek isteyen veya aynı sorundan muzdarip olan arkadaşların bir pm uzağındayım.
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Görev Yardımı (BeyazKöşk)V2

Mesaj gönderen Cankurtarann »

sunucuda zamanın 500 bin ederi olan hidrojenin değeri bile arttı ama o sunucudaki dostluk hep değer kaybetti .
Kullanıcı avatarı
Newbie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Newbie »

Boss kaçırma olayları bitsin diye Karaköy'e görev kısıtlaması getirdiler amaçları diğer bölgeleri aktif tutmaktı. Bir tarafı telafi etmeye çalışırlarken bir tarafı bozdular.
Düşünmek için vakit kalmadı...
Kullanıcı avatarı
Killerwomen
İskele Babası
İskele Babası

Cankurtarann yazdı: 29 Nis 2019 20:41 sunucuda zamanın 500 bin ederi olan hidrojenin değeri bile arttı ama o sunucudaki dostluk hep değer kaybetti .

Çok doğru vallaha ne yazık ki..

Kullanıcı avatarı
Killerwomen
İskele Babası
İskele Babası

Newbie yazdı: 29 Nis 2019 21:19 Boss kaçırma olayları bitsin diye Karaköy'e görev kısıtlaması getirdiler amaçları diğer bölgeleri aktif tutmaktı. Bir tarafı telafi etmeye çalışırlarken bir tarafı bozdular.
Maalesef :(
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Newbie yazdı: 29 Nis 2019 21:19 Boss kaçırma olayları bitsin diye Karaköy'e görev kısıtlaması getirdiler amaçları diğer bölgeleri aktif tutmaktı. Bir tarafı telafi etmeye çalışırlarken bir tarafı bozdular.

Amaçları bir tarafı telafi edip diğer tarafı aktif tutmak olsaydı başta kendi oyuncularının yaşadıkları huzursuzluğu sahiplenip; ya bug kaldırılırdı ya da buglara karışanlara blok cezası verirlerdi. Amaçları kendilerine atılan tonlarca video ve fotoğrafların sayılarını azaltıp daha önemli şeylerle uğraşmaktı.
Şimdi de kimse kimseyi tanımadığı için, insanlar fake hesaplardan bıktıkları için sadece bildikleri insanların görevlerini genel itibariyle yapıyorlar.
Cankurtarann yazdı: 29 Nis 2019 20:41 sunucuda zamanın 500 bin ederi olan hidrojenin değeri bile arttı ama o sunucudaki dostluk hep değer kaybetti .
Buraya da ekleyeceğim şey: Olayın dostluk vb şeylerle ilgili olmadığı. İnsanlar sadece oyuncu kitlesinden tiksinir olmuş durumda. (şahsen ben bu durumdayım)
Yardımlaşmanın ve selamlaşmanın değerini bilmeyen insanlar düşünsün neden bu hali aldığını.
Ayrıca ekleyeceğim başka bir olay, görevler için çırpınan kişilerin başkaları için karın ağrısı yaşadıklarını neredeyse hiç görmedim.

Konuya dönecek olursamda:

Zaten son dönemlerde aktif değilim ve büyük ihtimalle ilerde hiç olmayacağım.

İmzanda karakterlerinin adı yazıyor fakat ben neredeyse hiç denk gelmedim. Kısacası ana karakterlerinin olmadığını ve fake hesap olduğunu düşünüyorum.

Varsa seni Beyazköşkte tanıyan, oyundan veya buradan yazsın (bilindik çarlarla) tanıdığını o zaman bende elimden geleni yapayım senin Gaffar görevin için.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Killerwomen
İskele Babası
İskele Babası

Ana karakterlerim olduğunu belirtmek isterim.Ki hatırlamazsanız dahi 2 ay öncesine kadar karaköyde beraber gezdiğimizi hatırlıyorum Lpxsevenfold hatırlamamanız gayet doğal dediğim gibi 2 ay olmuş. Luigi olarak bulunuyorum genelde sunucuda denk gelirsek yapabiliriz umarım teşekkür ederim cevabınız için
Kullanıcı avatarı
Killerwomen
İskele Babası
İskele Babası

Fake felan değil eski hesaplar belirli bir loncada veya bir gruba dahil olup oynamadım sadece, bir aralar Nazlı loncasındaydım.
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

LinkiNParkK yazdı: 29 Nis 2019 22:21
Buraya da ekleyeceğim şey: Olayın dostluk vb şeylerle ilgili olmadığı. İnsanlar sadece oyuncu kitlesinden tiksinir olmuş durumda. (şahsen ben bu durumdayım)
Yardımlaşmanın ve selamlaşmanın değerini bilmeyen insanlar düşünsün neden bu hali aldığını.
Ayrıca ekleyeceğim başka bir olay, görevler için çırpınan kişilerin başkaları için karın ağrısı yaşadıklarını neredeyse hiç görmedim.

bu yaptığın şikayetlerin sebebi zaten dostluğun olmamasına çıkıyor . oyuncu kitlesinden tiksinmen umrumda değil şayet açık konuşursak diğer sunucularla kıyas yapıldığında en kötü oyuncu kitlesine sahip sunucu Beyazköşk diyebilirim ve sanırsam ki onlardan biri de sensin .

yardımlaşmanın ve selamlaşmanın değerini bilmeyenler zaten öncelikle kendi karakterlerini full + full yapmak için çabalayan egoistler . önceki loncamdan biliyorum çıkar üzerine bildikleri bir şey yok . selamı vermez , şifacı mı lazım ' gel aslanım gel lazımsın ' . o yüzden hitap ettiğin kitle lütfen bizden öte oyunda üst mesafeleri katetmiş kişiler olsun .

görevlerini yapmakla uğraşan biri , ki zaten görevini yapamıyor , neden başkasına yardım etmek için uğraşsın ki ? Kendisi daha gelişme basamağına bile varamamış .

neyse kısa keseyim boş atıyorsun .
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Cankurtarann yazdı: 01 May 2019 12:26
LinkiNParkK yazdı: 29 Nis 2019 22:21

bu yaptığın şikayetlerin sebebi zaten dostluğun olmamasına çıkıyor . oyuncu kitlesinden tiksinmen umrumda değil şayet açık konuşursak diğer sunucularla kıyas yapıldığında en kötü oyuncu kitlesine sahip sunucu Beyazköşk diyebilirim ve sanırsam ki onlardan biri de sensin .

yardımlaşmanın ve selamlaşmanın değerini bilmeyenler zaten öncelikle kendi karakterlerini full + full yapmak için çabalayan egoistler . önceki loncamdan biliyorum çıkar üzerine bildikleri bir şey yok . selamı vermez , şifacı mı lazım ' gel aslanım gel lazımsın ' . o yüzden hitap ettiğin kitle lütfen bizden öte oyunda üst mesafeleri katetmiş kişiler olsun .

görevlerini yapmakla uğraşan biri , ki zaten görevini yapamıyor , neden başkasına yardım etmek için uğraşsın ki ? Kendisi daha gelişme basamağına bile varamamış .

neyse kısa keseyim boş atıyorsun .
İnanılmaz insanlarsanız. Ne de çabuk yazabiliyorsunuz başka insanları kötülerken? Nedir bu kaba dil?... İnsanların bu durumunu değiştirebilecek tek şey vardır o da iyi düzeyde ahlak dersi almaları bunu ise sanırım şu an ki imkanlar ülkemizde el vermeyecek belki de bizim neslimiz tükenirken bu konular üzerine iyice düşünülüp ve ahlak eğitimi ülkede küçük yaşlarda zorunlu hale getirilir.

Pes ediyorum, yazmayacağım hiç bir şey... ne de olsa herkes aklında olan şeylere inanacaktı.

Yaptığım şikayetlerin sebebinin zaten dostluğun olmamasına çıktığı konusunda ise haklısınız. Diğer yazdıklarınıza ise sadece inanmak istediğiniz şeye inanacağınızı devam ettiğimi belirttim ne yazsam da anlamsız bir hal alıcak.
Keyifli oyunlar dilerim.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön