Boss kesimleri ve maden için en uygun sunucu hangisi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Boss kesimleri ve maden için en uygun sunucu hangisi?

Mesaj gönderen Skull »

Meran sunucusunda oynamaktayım lakin sunucudan memnun değilim. Çarımı başka bir sunucuya aktarmak istiyorum. Sancak, Tılsım ve Kuklacı sunucularında oynayan arkadaşlar sunucular hakkında bilgi verebilirler mi zahmet olmaz ise? Boss kesimleri oluyor mu? Madenler boş mu? Eminönü, Teşkilat, Beyazköşk gibi kalabalık sunuculara da gitmek istemiyorum açıkçası. Geriye 3 sunucu kalıyor. Sancak, Tılsım ve Kuklacı. Anka sunucusu plus paket gerektirdiğinden onu en başından eledim zaten. Bu sunuculardan hangisini tercih etmeliyim? Bir de klansız lonca alımı olan var mı?
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Re: Boss kesimleri ve maden için en uygun sunucu hangisi?

Mesaj gönderen Boribars »

Gitmek istediklerin arasında en dolusu Kuklacı ama Meran'ı mum ile ararsin Eminönü ve köşkü tavsiye ederim.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Göster
Boribars yazdı: 28 Nis 2019 08:27 Gitmek istediklerin arasında en dolusu Kuklacı ama Meran'ı mum ile ararsin Eminönü ve köşkü tavsiye ederim.
Meran göçmen dolmuş resmen. İpini koparan Meran'a geçmiş. Piyasayı uçurdular. Klansız bir kaç lonca var. Diğerleri devamlı bir savaş içerisinde. Mum, gaz lambası, el feneri vs. ile arayacağımı pek sanmıyorum açıkçası. Eminönü ve Beyazköşk kalabalık zaten hocam. Çokluğun olduğu yerde iyi şeyler olmaz. :D Bilgilendirme için sağolasın.
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Göster
x08tarzii yazdı: 28 Nis 2019 11:20 bütün sunucular şuanda gayri illegal . Materyal v.b şeyler dolu buna dair bir süre oyunda ticaret yapmamaniz kendi açinizdan iyi olur özellikle tanidiğiniz kişiler ile ticaret yapin
Mecbur ticaret yapılması gerekir. Alışveriş yapmadan oyun oynamak bir hayli zor oluyor. Akçe satan ceza alırken, kopya itemde alan ceza alıyor. Bu nasıl oluyor anlamıyorum. :D Ne tarafından tutsan bir tutarsızlık var oyunda ve yönetiminde. :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön