Boss Kaçırmaktan Vazgeçmedi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Boss Kaçırmaktan Vazgeçmedi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Kıyamet Vakti adlı oyunda Karaköy bölgesindeki bossların öldürülmek üzereyken diğer oyuncular tarafından kaçırılması sebebiyle emeklerin boşa gitmesini engellemek için bazı oyuncuların Karaköy'e girişi engellenmişti.
Resim

Durmadan Kaçırıyorlardı
Yönetim bu durumun önüne geçmek için oyunun akışını engelleyen kullanıcıları cezalandırsa da onlar pes etmiyor ve yeni hesaplarla bu durumu tekrarlıyorlardı.
Resim

Yasak Etkili Oldu
Yönetime bağlı olduğu düşünülen ve bu fikri ortaya atan kaynakların verilerine göre bu yasakla birlikte boss kaçıran kullanıcılara büyük bir darbe vurulmuştu. Artık görevini yapmayan kullanıcılar oyunda üvey evlat muamelesi göreceklerdi.

Buna Rağmen Pes Etmediler
Bugün Eminönü sunucusunda objektiflere ilginç bir görüntü yansıdı. Tolgarda (52) isimli bir savaşçı Eminönü'nde bulunan bossları keserek yeni oyuncuların görevlerini yapmalarına engel olmak istediğini söyledi. Karaköy'deyken hiç boss kaçırmadığını söyleyen Tolgarda'nın Eminönü'nde tek kaldığı için zamanla delirdiği ve ne yaptığını bilmediği tahmin ediliyor.
Resim
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Newbie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Boss Kaçırmaktan Vazgeçmedi

Mesaj gönderen Newbie »

Senin gibi bende sessiz bir biçimde delirmek istiyorum...
Düşünmek için vakit kalmadı...
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

:grinning:
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Newbie yazdı: 26 Nis 2019 18:48 Senin gibi bende sessiz bir biçimde delirmek istiyorum...
Farkında olmadan Eminönü yazmışım ama ben de Kuklacı'dayım. Oyunda kimse var mı, ben Karaköy'de giremediğim için diğer bölgelere bakıyorum kimse yok.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
pegasusejder2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pegasusejder2 »

TOLGARDA yazdı: 26 Nis 2019 20:33
Newbie yazdı: 26 Nis 2019 18:48 Senin gibi bende sessiz bir biçimde delirmek istiyorum...
Farkında olmadan Eminönü yazmışım ama ben de Kuklacı'dayım. Oyunda kimse var mı, ben Karaköy'de giremediğim için diğer bölgelere bakıyorum kimse yok.
Pegasusejderx olarak şuan dolanıyorum :D Aylardır girmemişim çara :D
Kullanıcı avatarı
Newbie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Newbie »

Bende işlerimden ve oyunun eski tadı vermemesinden ötürü nadiren giriyorum. Sunucuda aktif olarak boss kesen 2,3 lonca var onun dışında kalan 3,5 kişi fare veya fanatik kesmeye çabalıyorlar sunucunun hali ortada, yaz gelsin iyice tenhalaşır. Bu arada Çemberlitaş ve Hol görevlerin için Büyücüm ile seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Kullanıcı avatarı
pegasusejder2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pegasusejder2 »

Bu arada girdim girer girmez yeni başlayan 2-3 kişi gördüm. Sende şans yokmuş :D
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Skull »

Göster
Newbie yazdı: 27 Nis 2019 08:18
Bende işlerimden ve oyunun eski tadı vermemesinden ötürü nadiren giriyorum. Sunucuda aktif olarak boss kesen 2,3 lonca var onun dışında kalan 3,5 kişi fare veya fanatik kesmeye çabalıyorlar sunucunun hali ortada, yaz gelsin iyice tenhalaşır. Bu arada Çemberlitaş ve Hol görevlerin için Büyücüm ile seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam kuklacı sunucusu kalabalık mı? Karaköy bölgesinden bahsediyorum tabi. Boss kesenler var mı aktif olarak? Meran sunucusundan memnun değilim. Eminönü, Teşkilat ve Beyazköşk sunucularına da gitmek istemiyorum kalabalıktan dolayı. Kuklacı sunucusunda klansız aktif bir lonca bulabilir miyim?
Kullanıcı avatarı
Newbie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Newbie »

Skull yazdı: 27 Nis 2019 23:35
Göster
Newbie yazdı: 27 Nis 2019 08:18
Hocam kuklacı sunucusu kalabalık mı? Karaköy bölgesinden bahsediyorum tabi. Boss kesenler var mı aktif olarak? Meran sunucusundan memnun değilim. Eminönü, Teşkilat ve Beyazköşk sunucularına da gitmek istemiyorum kalabalıktan dolayı. Kuklacı sunucusunda klansız aktif bir lonca bulabilir miyim?
Aktif bir şekilde klansız boss kesen 2 3 lonca var ancak alım yapıyorlarmı pek emin değilim ayriyetten maden için güzel bir sunucu arada bir rekabet olsa da yinede iyidir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön