HOL VE OYUNDAN DÜŞME
HOL VE OYUNDAN DÜŞME
BIKTIM USANDIM ARTIK NE ZAMAN HOLE GİRSEM OYUNDAN DÜŞÜYORUM KRİTİK HATA BUNA BİR ÇÖZÜM BULUNSUN HEP HOLE GİRDİĞİM ZAMAN DÜŞÜYORUM BU SORUN HEP HOLDE YAŞANIYOR
- Willsocuet
- Salgın Koruyucusu

Re: HOL VE OYUNDAN DÜŞME
Hole girme..
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
birader valla ben bıktım la şu başlığın açılmasından . düzelmiyor işte düzelmiyor veya düzeltilmiyor .
Sizin Bilgisayarinız Dandik
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
Oyun motoru Windows Xp,7,8.1 sürümleri uyumlu olduğunu için windows 10 da kritik atması artık bana normal geliyor
Windows 10 18.03 sürümünde hiç atmıyor diye biliyorum İkv den başka bir oyun oynamıyorsan tavsiyem Windows 7 veya 8.1 kullanman olur

-
ismailaslan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Çanta penceresini açık tutmadığın taktirde kritik hata biraz daha az veriyor diye biliyorum. deneyebilirsin.

- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
W7, w8 de kolay kolay hata almadım, 1 haftadır w10 kullanıyorum gene hata almadım
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı

İKV yönetiminin "Böbürlenme insanoğlu senden büyük Allah var" politikasıdır. Bilgisayarın ne kadar iyi olursa oyunu oynaman o kadar zorlaşıyor. Misalen benim monster bilgisayarım var çok şükür özellikleri de iyi ama hole giremiyorum bile. Arkadaşın ise win 7 bilgisayarı vardı biraz eskiydi onunki düşmüyordu holde. Böylelikle arkadaşım hafif bir gülüş atarak ulan ezik daha hole bile giremiyor musun diyebiliyordu. Böyle bir uygulama geliştirdikleri için tüm İKV ekibini tebrik ediyorum bu başarının devamının gelmesini istiyorum. İyi günler efendim...

bilgisayarım hp omen i5 işlemci 8 gb ram 4 gb ekran kartı 1 tr hard disk windows 10 daha ne olsun 
-
MaraSalvatrucha
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: MAN
Oynarken çanta yetenek penceresi arkadaş listesi vs. kapanabilen herşeyi kapa ve böyle oynamayı dene işe yarıyor çok daha az düşeceksin