Tekrardan İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hseyin55
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Tekrardan İKV

Mesaj gönderen hseyin55 »

Çok uzun yıllardır oyunu oynamadım tekrardan başlamak için indirdim şuanda. Hangi sunucuda başlamamı önerirsiniz? Görevleri yaparken yardımcı olacak insanlar bulabilir miyim acaba ?
hseyin55
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Tekrardan İKV

Mesaj gönderen hseyin55 »

Doğrudur hocam şuan durum nedir bilmiyorum. Ramazanda geceleri vakit geçirecek bir oyun arıyorum hep ikv de kaldı aklım en azından bir şansımı denemek istiyorum.
Kullanıcı avatarı
Newbie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Newbie »

Tek başına hiçbir şey yapamazsın dostum oyunun bu zamanlarında 0'dan başlamanı tavsiye etmem. Zamanla bazı aksaklıklar giderilirse devam edebilirsin.
Düşünmek için vakit kalmadı...
Kullanıcı avatarı
pegasusejder2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pegasusejder2 »

Kardeşim yavaş yavaş takılayım 49'a kadar kasayım yeter dersen sen bilirsin. Şuan yoğunluk karaköyde onun için diğer yerlerde neredeyse adam yok. Karaköye tekrardan görev zorunluluğu getirdiler yani çt ve hol görevlerini yapmadan karaköye giremiyorsun ve şuan o görevleri yapmak bayağı zorlaştı. Piyasa çok uçuk durumda. Holde kritik sıkıntıları var. Yinede başlayım dersen eğer teşkilatta başlarsan boss görevlerinde veya bazı zor görevlerde yardım etmeye çalışırım. Söz vermeyeyim ama. Çünkü ünide yoğun bir dönemdeyim girerim girmem belli olmaz. Yani bana çok bel bağlama. Teşkilatta başlamaya karar verirsende bir şey olduğunda mesaj at yardımcı olabilirsem bakarız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön