Dünden beridir Oyuna girmeye çalıştığımda kullanıcı adı ve şifremi doğru yazmama rağmen hatalı kullanıcı adı ve şifre yazısı görüyorum bunun sebebi nedir ?
not:Şifre değiştirmeye çalıştığımda günlük limiti aştınız hatası veriyor ?
Oyuna girişte sorun
- oligarshi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Aldem
Re: Oyuna girişte sorun
Hesabın kitlenmiş, blok atmanın bir diğer yolu.
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
Aynı sorun bende de var hiçbir şey yapmadan bu duruma düştüm
Arkadaşın hesapta aynı şekilde oldu. Hatta sizin gibi forumdan konu açtı ve sorunu dile getirdi. Forum yöneticilerinden biri konuyu kaldırdı. Çok ilginç, yardımcı olmak gerekirken konu silindi. Bu sorun son zamanlarda ciddi bir şekilde bir çok kişiyi etkilemekte. Yetkililerden bu konu hakkında gerekli açıklama yapılmasını bekliyoruz.
çünkü bunun sebebi belki şeytanın aklına gelmez diyebilirsiniz.
arkadaş karakterini çaldırdı büyük ihtimal.
bu kişi'de her gün belli saatte şifremi unuttum yapıyor ve 5 kere şifre atıyor kendine sonra günlük limit doluyor.
bu sayede karakteri çalan kişi dilediği gibi karakteri kullanıyor.
bu arkadaş ne yapabilir son gelen maili bulup (maile erişimi var ise) tıklayıp şifresini öğrenebilir yada değiştirebilir.
yada desteğe mail atıp maili üzerinden destek talep edebilir.
bu kişi'de her gün belli saatte şifremi unuttum yapıyor ve 5 kere şifre atıyor kendine sonra günlük limit doluyor.
bu arkadaş ne yapabilir son gelen maili bulup (maile erişimi var ise) tıklayıp şifresini öğrenebilir yada değiştirebilir.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
bende bu sorunu yaşıyorum ve oyunu dava edicem kardeşim git elinden geleni yap ve davva et.
- Sirayet
- Sahaf Yardımcısı
Keşke dediğin kadar basit ve bir o kadar da masumca bir neden olsa. Inan ilgisi yok destek bilinçli yapıyor.0LIVERA yazdı: ↑08 Nis 2019 01:37 çünkü bunun sebebi belki şeytanın aklına gelmez diyebilirsiniz.
Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir!
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ma B
Arkadaş haklı anlattığın kadar basit değil aynı sorun bende de var destek hala cevap vermedi.Sirayet yazdı: ↑08 Nis 2019 02:34Keşke dediğin kadar basit ve bir o kadar da masumca bir neden olsa. Inan ilgisi yok destek bilinçli yapıyor.0LIVERA yazdı: ↑08 Nis 2019 01:37 çünkü bunun sebebi belki şeytanın aklına gelmez diyebilirsiniz.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Valla daha çarı açalı iki gün olmuştu.Sadece 25 seviyelik karakterim vardı.Bir bug yapmadığımdan da eminim ama anlamadım neden böyle olduğunuRamazanBey yazdı: ↑08 Nis 2019 11:17Çarlarınız bloklamış büyük ihtimal ve bunu bilerek yapıyor GM ve Yöneticiler, ama benimde öğrendiğime göre 1 lvl karakter açıp bug yapanlara ve 1 level çarlardan yüklü miktarda maden / para alanlara oluyormuş.