Tekrardan vakit geçirmek amacıyla oyuna geri dönmek istiyorum
Acaba hala oynayan sayısı mevcut mu , eğer varsa yardım edebilecek var mı
Cevaplarınızı bekliyorum , teşekkürler
Selam,kullanıcı adın kadar güzel bir İKV macerası geçirmen dileğiyle,tekrardan hoşgeldin.macarsalami yazdı: ↑02 Nis 2019 13:47 Selamlar herkese;
Cevaplarınızı bekliyorum , teşekkürler![]()
IIASiLKANII yazdı: ↑02 Nis 2019 16:20Selam,kullanıcı adın kadar güzel bir İKV macerası geçirmen dileğiyle,tekrardan hoşgeldin.macarsalami yazdı: ↑02 Nis 2019 13:47 Selamlar herkese;
![]()
Piyasa demişken geçtiğimiz şubat ayı felan 9 tane Taaffenite'yi tanesi 10m den zor satmıştım. işlerim dolayısıylada şu son 1,2 haftadır giremedim girdiğimde de büyük şok yaşadım. Taaffenite 45m olmuş yanarım yanarım 9 Taaffenite'ye yanarım.BunudaBanlayin yazdı: ↑05 Nis 2019 18:52IIASiLKANII yazdı: ↑02 Nis 2019 16:20Selam,kullanıcı adın kadar güzel bir İKV macerası geçirmen dileğiyle,tekrardan hoşgeldin.macarsalami yazdı: ↑02 Nis 2019 13:47 Selamlar herkese;
![]()
hele bu piyasayla
![]()
45m çok ucuz şuanki piyasada, köşkte taaf 100mNewbie yazdı: ↑05 Nis 2019 19:59Piyasa demişken geçtiğimiz şubat ayı felan 9 tane Taaffenite'yi tanesi 10m den zor satmıştım. işlerim dolayısıylada şu son 1,2 haftadır giremedim girdiğimde de büyük şok yaşadım. Taaffenite 45m olmuş yanarım yanarım 9 Taaffenite'ye yanarım.BunudaBanlayin yazdı: ↑05 Nis 2019 18:52IIASiLKANII yazdı: ↑02 Nis 2019 16:20macarsalami yazdı: ↑02 Nis 2019 13:47 Selamlar herkese;
Selam,kullanıcı adın kadar güzel bir İKV macerası geçirmen dileğiyle,tekrardan hoşgeldin.![]()
hele bu piyasayla
![]()
Hemen Kuklacıda Madene abanıp Köşk!e aktarmam gerekiyor o haldeBunudaBanlayin yazdı: ↑05 Nis 2019 20:4445m çok ucuz şuanki piyasada, köşkte taaf 100mNewbie yazdı: ↑05 Nis 2019 19:59Piyasa demişken geçtiğimiz şubat ayı felan 9 tane Taaffenite'yi tanesi 10m den zor satmıştım. işlerim dolayısıylada şu son 1,2 haftadır giremedim girdiğimde de büyük şok yaşadım. Taaffenite 45m olmuş yanarım yanarım 9 Taaffenite'ye yanarım.BunudaBanlayin yazdı: ↑05 Nis 2019 18:52IIASiLKANII yazdı: ↑02 Nis 2019 16:20macarsalami yazdı: ↑02 Nis 2019 13:47 Selamlar herkese;
Selam,kullanıcı adın kadar güzel bir İKV macerası geçirmen dileğiyle,tekrardan hoşgeldin.![]()
hele bu piyasayla
![]()
![]()