Gaffar bey

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hayko201
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Gaffar bey

Mesaj gönderen hayko201 »

Beyaz köşk sunucusunda 2 aydan fazla süredir bekliyorum gaffar bey görevi için kök saldım ct önünde yardım edecek kimse yok mu şu göreve erg hidro kasmak içim giren arkadaşlarım kara köyde boss kovalayan arkadaşlarım :(
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gaffar bey

Mesaj gönderen Cankurtarann »

beyaz köşkte benim de gaffar görevi duran savaşçım vardı . Karaköy öncesi malumunuz ola ki ' full dizili tank varken sarı item tankı neden alalım ' diyenler yüzünden yapamadık , şimdi de çt grubu çıkmıyor . neyse dedik karaköyde kasarız , sarı item dizer eğleniriz dedik . yine malumunuz ola ki şimdi de karayköy'e giremiyoruz .

çar eminönü sokaklarının boşluğunda kayboldu gitti .
hayko201
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Cankurtarann yazdı: 31 Mar 2019 21:24 beyaz köşkte benim de gaffar görevi duran savaşçım vardı . Karaköy öncesi malumunuz ola ki ' full dizili tank varken sarı item tankı neden alalım ' diyenler yüzünden yapamadık , şimdi de çt grubu çıkmıyor . neyse dedik karaköyde kasarız , sarı item dizer eğleniriz dedik . yine malumunuz ola ki şimdi de karayköy'e giremiyoruz .

ben yeniden kastım tek hesabım bir kaç denememiz oldu lakin başarısız olduk.
met 2.3 büyü bozma 3 'lü akadaşlar teşrif etmediği için kesemiyoruz adet olmuş tılsım yoksa almıyorlar ilk zamanlarda 1 . kademe tılsımlar ile kestiğinizi unutmayın bekliyorum hala şöyle gözü doymuş ADAM lar gelirde yaparım görevi diye
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

hayko201 yazdı: 31 Mar 2019 21:35
Cankurtarann yazdı: 31 Mar 2019 21:24 beyaz köşkte benim de gaffar görevi duran savaşçım vardı . Karaköy öncesi malumunuz ola ki ' full dizili tank varken sarı item tankı neden alalım ' diyenler yüzünden yapamadık , şimdi de çt grubu çıkmıyor . neyse dedik karaköyde kasarız , sarı item dizer eğleniriz dedik . yine malumunuz ola ki şimdi de karayköy'e giremiyoruz .

met 2.3 büyü bozma 3 'lü akadaşlar teşrif etmediği için kesemiyoruz adet olmuş tılsım yoksa almıyorlar ilk zamanlarda 1 . kademe tılsımlar ile kestiğinizi unutmayın bekliyorum hala şöyle gözü doymuş ADAM lar gelirde yaparım görevi diye
bitmez bir beklentidesin dostum , umarım yaparsın da o karakterinle karaköy'ün tadına varırsın .
hayko201
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Cankurtarann yazdı: 31 Mar 2019 21:37
hayko201 yazdı: 31 Mar 2019 21:35

bitmez bir beklentidesin dostum , umarım yaparsın da o karakterinle karaköy'ün tadına varırsın .
Umarım öyle olur yaparım bende başka görevi olanlar var.
Aynı durumdan sıkıntıları var onlarında açık bölgeden girsek bir kaç gurup en fazla 45 dk da tamam neleri beklemedik ki yıllardır :) ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön