Gaffar bey
Gaffar bey
Beyaz köşk sunucusunda 2 aydan fazla süredir bekliyorum gaffar bey görevi için kök saldım ct önünde yardım edecek kimse yok mu şu göreve erg hidro kasmak içim giren arkadaşlarım kara köyde boss kovalayan arkadaşlarım 
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gaffar bey
beyaz köşkte benim de gaffar görevi duran savaşçım vardı . Karaköy öncesi malumunuz ola ki ' full dizili tank varken sarı item tankı neden alalım ' diyenler yüzünden yapamadık , şimdi de çt grubu çıkmıyor . neyse dedik karaköyde kasarız , sarı item dizer eğleniriz dedik . yine malumunuz ola ki şimdi de karayköy'e giremiyoruz .
çar eminönü sokaklarının boşluğunda kayboldu gitti .
ben yeniden kastım tek hesabım bir kaç denememiz oldu lakin başarısız olduk.Cankurtarann yazdı: ↑31 Mar 2019 21:24 beyaz köşkte benim de gaffar görevi duran savaşçım vardı . Karaköy öncesi malumunuz ola ki ' full dizili tank varken sarı item tankı neden alalım ' diyenler yüzünden yapamadık , şimdi de çt grubu çıkmıyor . neyse dedik karaköyde kasarız , sarı item dizer eğleniriz dedik . yine malumunuz ola ki şimdi de karayköy'e giremiyoruz .
met 2.3 büyü bozma 3 'lü akadaşlar teşrif etmediği için kesemiyoruz adet olmuş tılsım yoksa almıyorlar ilk zamanlarda 1 . kademe tılsımlar ile kestiğinizi unutmayın bekliyorum hala şöyle gözü doymuş ADAM lar gelirde yaparım görevi diye
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bitmez bir beklentidesin dostum , umarım yaparsın da o karakterinle karaköy'ün tadına varırsın .hayko201 yazdı: ↑31 Mar 2019 21:35ben yeniden kastım tek hesabım bir kaç denememiz oldu lakin başarısız olduk.Cankurtarann yazdı: ↑31 Mar 2019 21:24 beyaz köşkte benim de gaffar görevi duran savaşçım vardı . Karaköy öncesi malumunuz ola ki ' full dizili tank varken sarı item tankı neden alalım ' diyenler yüzünden yapamadık , şimdi de çt grubu çıkmıyor . neyse dedik karaköyde kasarız , sarı item dizer eğleniriz dedik . yine malumunuz ola ki şimdi de karayköy'e giremiyoruz .
met 2.3 büyü bozma 3 'lü akadaşlar teşrif etmediği için kesemiyoruz adet olmuş tılsım yoksa almıyorlar ilk zamanlarda 1 . kademe tılsımlar ile kestiğinizi unutmayın bekliyorum hala şöyle gözü doymuş ADAM lar gelirde yaparım görevi diye
Umarım öyle olur yaparım bende başka görevi olanlar var.Cankurtarann yazdı: ↑31 Mar 2019 21:37bitmez bir beklentidesin dostum , umarım yaparsın da o karakterinle karaköy'ün tadına varırsın .hayko201 yazdı: ↑31 Mar 2019 21:35ben yeniden kastım tek hesabım bir kaç denememiz oldu lakin başarısız olduk.Cankurtarann yazdı: ↑31 Mar 2019 21:24 beyaz köşkte benim de gaffar görevi duran savaşçım vardı . Karaköy öncesi malumunuz ola ki ' full dizili tank varken sarı item tankı neden alalım ' diyenler yüzünden yapamadık , şimdi de çt grubu çıkmıyor . neyse dedik karaköyde kasarız , sarı item dizer eğleniriz dedik . yine malumunuz ola ki şimdi de karayköy'e giremiyoruz .
Aynı durumdan sıkıntıları var onlarında açık bölgeden girsek bir kaç gurup en fazla 45 dk da tamam neleri beklemedik ki yıllardır