İlk oyuna başladığımdan beri bir çok arkadaş edindiğim ikvde çok güzel dostluklar kurdum bir kısmı oyunu bıraktı yada ara verdi az da olsa bazıları halen devam ediyor bende bir süredir işlerimden dolayı pek fırsat bulup giremiyorum bilmenizi isterimki ilk oyuna başladığım zamandan bu zamana kadar edindiğim bütün dostlarım hiç birinizi unutmadım hepiniz aklımda ve kalbimdesiniz hepinizi çok seviyorum...
Özenti olabilirsiniz benim için sorun değil ama unutmayın taklitler sadece aslını yaşatır...
BurhanX
XASLANKRALX
Kankalarxşifacı
Kankalarxexbx
Aslan kankam yaaa. Taa ilk zamanlardan beraber oynardık. Sonra sen askere gittin bi kopukluk yaşadık. Geldin, az zaman sonrada ben gittim. Ve bende geldim...
İlk oyuna başladığımdan beri bir çok arkadaş edindiğim ikvde çok güzel dostluklar kurdum bir kısmı oyunu bıraktı yada ara verdi az da olsa bazıları halen devam ediyor bende bir süredir işlerimden dolayı pek fırsat bulup giremiyorum bilmenizi isterimki ilk oyuna başladığım zamandan bu zamana kadar edindiğim bütün dostlarım hiç birinizi unutmadım hepiniz aklımda ve kalbimdesiniz hepinizi çok seviyorum...
Özenti olabilirsiniz benim için sorun değil ama unutmayın taklitler sadece aslını yaşatır...
BurhanX
XASLANKRALX
Kankalarxşifacı
Kankalarxexbx
Aslan kankam yaaa. Taa ilk zamanlardan beraber oynardık. Sonra sen askere gittin bi kopukluk yaşadık. Geldin, az zaman sonrada ben gittim. Ve bende geldim...
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxomer
Mlesia
kanka bi gözüküyon bi kayboluyon bilgisayırını hallette eski günleri bi yad edek bi gün ayar çekip buluşalım toplayabildiğimiz eski dostlarımızla sohbetin dibine vuralım
BurhanX
XASLANKRALX
Kankalarxşifacı
Kankalarxexbx
Aleyküm Selam Gözüm .
Taklit Eden çok .
Bizim işimize yaradığının farkına varan yok .Hoşgelmişen
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL [AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
BurhanX
XASLANKRALX
Kankalarxşifacı
Kankalarxexbx
Aleyküm Selam Gözüm .
Taklit Eden çok .
Bizim işimize yaradığının farkına varan yok .Hoşgelmişen