Karakterimin silinmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ercangs222
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Karakterimin silinmesi

Mesaj gönderen ercangs222 »

Arkadaşlar daha önceden başına böyle birşey gelen varmı yardımcı olurmusunuz Karakterimi bi sunucudan başka bir sunucuya taşıdım karakterim aktarıldıktan sonra ogün hesabıma girdim karakterimle oynadım ama ertesi gün hesabıma giriş yaptğımda çarımın olmadığını gördüm yerine boş çar açılıyordu tüm sunuculara baktım karakterim hiçbir sunucuda yok Aksine karakterim Loncada halen gözüküyor Karakterimle sunucular arası aktarım yapmadan önce yüklü miktarda agoptan bono çekmiştim köşk sunucusunda elimle tek tek ve karakterimle beraber üstünde aktardım acaba karakterimi incelemeye almış olabilirlermi yada direk sildilermi Desteğe defalarca yazdım dile getirdim kaale alıp cevap dahi vermediler daha önceden başına böyle birşey gelen varsa cevap verirse sevinirim teşekkürler okuduğunuz ve cevap yazdığınız için
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Karakterimin silinmesi

Mesaj gönderen 0LIVERA »

ercangs222 yazdı: 09 Mar 2019 20:21 Arkadaşlar daha önceden başına böyle birşey gelen varmı yardımcı olurmusunuz Karakterimi bi sunucudan başka bir sunucuya taşıdım karakterim aktarıldıktan sonra ogün hesabıma girdim karakterimle oynadım ama ertesi gün hesabıma giriş yaptğımda çarımın olmadığını gördüm yerine boş çar açılıyordu tüm sunuculara baktım karakterim hiçbir sunucuda yok Aksine karakterim Loncada halen gözüküyor Karakterimle sunucular arası aktarım yapmadan önce yüklü miktarda agoptan bono çekmiştim köşk sunucusunda elimle tek tek ve karakterimle beraber üstünde aktardım acaba karakterimi incelemeye almış olabilirlermi yada direk sildilermi Desteğe defalarca yazdım dile getirdim kaale alıp cevap dahi vermediler daha önceden başına böyle birşey gelen varsa cevap verirse sevinirim teşekkürler okuduğunuz ve cevap yazdığınız için
hangi sunucunun loncasında görünüyor ise karakter kurtarma'yı dener misin?
belli ki geri sarmalık bir hata oluşmuş veya benzeri bir şey destek takımına üyelik sorunları adı altın'da yazarak daha hızlı bir çözüme kavuşabilirsin.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
BetadanBeri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BetadanBeri »

ercangs222 yazdı: 09 Mar 2019 20:21 Arkadaşlar daha önceden başına böyle birşey gelen varmı yardımcı olurmusunuz Karakterimi bi sunucudan başka bir sunucuya taşıdım karakterim aktarıldıktan sonra ogün hesabıma girdim karakterimle oynadım ama ertesi gün hesabıma giriş yaptğımda çarımın olmadığını gördüm yerine boş çar açılıyordu tüm sunuculara baktım karakterim hiçbir sunucuda yok Aksine karakterim Loncada halen gözüküyor Karakterimle sunucular arası aktarım yapmadan önce yüklü miktarda agoptan bono çekmiştim köşk sunucusunda elimle tek tek ve karakterimle beraber üstünde aktardım acaba karakterimi incelemeye almış olabilirlermi yada direk sildilermi Desteğe defalarca yazdım dile getirdim kaale alıp cevap dahi vermediler daha önceden başına böyle birşey gelen varsa cevap verirse sevinirim teşekkürler okuduğunuz ve cevap yazdığınız için

Ben en son Eylül 2018 de girdiğim karakterim sistemden silinmiş. Bilgisayarıma kimse oturmaz, hesabımı kimse bilmez.

3 aydır sorunumu kimse çözmüyor. Karşımda muhatap bulamıyorum. Oyuncu haklarımızın ihlal ediyorlar. Ben kimsenin keyfini beklemek zorunda değilim.

Foruma konu açıyorum silip banladılar, Yıllardır bu oyuna ben yatırım yapıyorum kimse kafasına göre üstüne yatamaz.

Tamamen kasıtlı bir şekilde karakterlerimizi siliyorlar buna kesinlikle eminim.

Oyunda kopya bono vb. olaylar varsa gidin yapanları cezalandırın suçsuz çarlar sistemden silmekle bu işler olmaz.

Yasal süreç başlatıyorum, mahkemeye nasıl açıklama yaparlar görürüz.
BerRin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BerRin »

Oyuna girerken şartları kabul ediyorsun burda tek suçlu sensin muhtemelen kopya bono yaptın
BetadanBeri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BetadanBeri »

BerRin yazdı: 10 Mar 2019 09:45 Oyuna girerken şartları kabul ediyorsun burda tek suçlu sensin muhtemelen kopya bono yaptın
Bana söylediysen benim her şeyim ispatlı kasa karakterimi kasıtlı bir şekilde sildiler.

Benim karakterimi silindiğini fark ettiğimde kopya bono vb. olaylar yoktu bile. Ki zaten ben yabancıdan bono vb. almadım. Tüm bonoları Agoptan çektim param kadar.Kendi çarlarım arasında aktarım yapıyordum.

Asıl karakterlerimle oyunda kazandığım tüm birikimi kasa çarımda tutuyordum.

Tüm logları açsınlar baksınlar, ortada kanıt sunmadan kimse bir şey yapamaz.

Oyuncu haklarını ihlal etmelerine ait bir kural mı var ? Kimse 3 ay bir fiil oyuncusunu hiçbir şekilde habersiz bırakamaz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön