2007 yılında başlayan oyun hayatımı Karaköy eklentisi geldikten yaklaşık 1 ay sonra bitirme kararı almıştım. Karakterimde onlarca 3.dereceden tılsım bulunuyordu. Belki bir gün dönerim diye karakteri kimseye vermedim ve nitekim öyle de oldu , oyuna geri döndüm...
Oyunu oynadığım zamanlarda 3.kademe tılsımlar ortalama 350-400m ediyordu. Aylar sonra oyuna girdiğimde bölgeden 1.5t fiyata Defans 2-3 arayan bir oyuncu gördüm. Fiyatın yanlış yazıldığını düşündüm. Adama sorduğumda ciddi ciddi 1.5t' ye tılsımı alacağını söyledi. Nedenini sordum , artık insanların HOL'e girmediğini , bu nedenle tılsım fiyatlarının çok uçtuğunu ve insanların tılsım satmadığını söyledi...
1.5t özellikle benim gibi eski oyuncular için mükemmel para... Ki adam 1.5 t değil 500m dese de ben satardım. Çünkü oyuna ara vermeden önce 375m ' ye satacaktım. Anlaşmıştık ancak adam almamıştı. Dedim Allah'ın hikmeti.. İyi ki satmamışım , iyi ki almamış... Neyse tılsımı sattım. 150 tane 10m'lik bonoyu kasama koydum.. .Çok iyi nakitti. Zaten işlerim dolayısıyla oyunda pek aktif olamayacaktım. Birkaç günde bir girmeyi düşünüyordum. Nakit para da her zaman iyidir , zarar ettirmez diye seviniyordum.
3 gün sonra oyuna girerken bir de baktım ki karakterim ban yemiş... Desteğe mesaj attım , sağolsunlar geri dönüş yaptılar. Oyun hatasını lehime kullanarak haksız kazanç elde etmişim. Durumu anlattım. Ancak tekrar aynı mesajla karşılık verdiler. Üçüncü kez durumu anlattım , üçüncü kez de aynı cevapla karşılaştım. Kopyala / yapıştır cevaplar veriyorlar aynı hızlı destekteki gibi... Zaten oyunla eski bağım olmadığı için çok dert etmedim karakterimin banlanmasını ancak içime de sinmedi böyle saçma sapan bir nedenle ban yemek...
Sizce ne yapabilirim? Ne yapmam gerek? Burada hatalı ben miyim?
MAĞDURİYET !!
-
NeWTRouBLe
- Salgın Koruyucusu

Re: MAĞDURİYET !!
Eğer ki lehine kullanmadıysan dava et derim
- vatankankirmizi1
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
geçmiş olsun aynı sorundan bende muzdaripim sana iyi yine geri dönüş yapmışlar ben 1 ayda 4 kere mail attım cevap bile atmaya tenezzül etmediler.
ee serbest piyasa ise banlanır forumda ağlarsınbu kadar basit alışverişlerinizde dikkat edin 1mlik madene 200m veriyorlarsa bilki kopyadır orda yönetim bişey yapamaz alışveriş yapanda banlanır bu kadar basit daha çok kişi banlanacak soguk su için
- vatankankirmizi1
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Oyunu tek başına oynayarak mutlu olursun inşallah.Nedir bu yönetim yalakalıgı bir türlü anlayamadım aylık ücretmi alıosun. Adam magdur belliki.
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
sySS yazdı: ↑28 Şub 2019 16:34 2007 yılında başlayan oyun hayatımı Karaköy eklentisi geldikten yaklaşık 1 ay sonra bitirme kararı almıştım. Karakterimde onlarca 3.dereceden tılsım bulunuyordu. Belki bir gün dönerim diye karakteri kimseye vermedim ve nitekim öyle de oldu , oyuna geri döndüm...
Oyunu oynadığım zamanlarda 3.kademe tılsımlar ortalama 350-400m ediyordu. Aylar sonra oyuna girdiğimde bölgeden 1.5t fiyata Defans 2-3 arayan bir oyuncu gördüm. Fiyatın yanlış yazıldığını düşündüm. Adama sorduğumda ciddi ciddi 1.5t' ye tılsımı alacağını söyledi. Nedenini sordum , artık insanların HOL'e girmediğini , bu nedenle tılsım fiyatlarının çok uçtuğunu ve insanların tılsım satmadığını söyledi...
1.5t özellikle benim gibi eski oyuncular için mükemmel para... Ki adam 1.5 t değil 500m dese de ben satardım. Çünkü oyuna ara vermeden önce 375m ' ye satacaktım. Anlaşmıştık ancak adam almamıştı. Dedim Allah'ın hikmeti.. İyi ki satmamışım , iyi ki almamış... Neyse tılsımı sattım. 150 tane 10m'lik bonoyu kasama koydum.. .Çok iyi nakitti. Zaten işlerim dolayısıyla oyunda pek aktif olamayacaktım. Birkaç günde bir girmeyi düşünüyordum. Nakit para da her zaman iyidir , zarar ettirmez diye seviniyordum.
3 gün sonra oyuna girerken bir de baktım ki karakterim ban yemiş... Desteğe mesaj attım , sağolsunlar geri dönüş yaptılar. Oyun hatasını lehime kullanarak haksız kazanç elde etmişim. Durumu anlattım. Ancak tekrar aynı mesajla karşılık verdiler. Üçüncü kez durumu anlattım , üçüncü kez de aynı cevapla karşılaştım. Kopyala / yapıştır cevaplar veriyorlar aynı hızlı destekteki gibi... Zaten oyunla eski bağım olmadığı için çok dert etmedim karakterimin banlanmasını ancak içime de sinmedi böyle saçma sapan bir nedenle ban yemek...
Sizce ne yapabilirim? Ne yapmam gerek? Burada hatalı ben miyim?
Şu yazdığınızı okurken normalde yatıcaktım fakat o kadar üzüldüm ki bari yazayım dedim. Öncelikle büyük geçmiş olsun. Hangi karakteriniz olursa olsun 2007 yılından beri bu oyuna sadık kalmış birisinin karakterinin ban yemesi beni vicdan olarak rahatsız ederdi. Ama demem o ki bu devirde kimsede ne vicdan ne de başka bir olay kalmış ki seni kale alsınlar.
Suç kimde dersen. Evet, suç kesinlikle sende değil. Suç oyunda ve yönetimde. Oyun hatası olur, yıllarca düzeltilmez, yazılımdan anlayan oyuncular araştırır oyun açığını bulur, sonra suçlu masum oyuncu olur. Bu nasıl bir mantıktır? Hangi büyük oyunda bu mantık vardır birisi örnek versinde bende susayım şurada.
Örneklemeyi göstereyim ne yazık ki ikv oyuncularını geçtim yönetim de oyuncularla aynı kafada.
CSGO oynuyorsunuz RANK maçı atıyorsunuz ve GLOBAL ELITE rütbesindesiniz. Adamın birisi yeni yapılmış bir wallhack satın alıyor çok sağlam bir hackerdan alan memnun veren memnun hesabı. Tabi bir şekilde valve zamanla bunu deşifre ediyor diyelim. Ama Valve kalkıp sadece bu oyuncuya değilde o maçta olan herkesin hesabına ban atıyor. Ve sonrada o oyuncuları da suçluyor; sizler hile kullanan bir oyuncuyla beraber maç attınız diye. Evet tam olarak IKV nin yaptığı budur. Birisi kopya bono dağıtır, oyunda 200m para sınırı olur, sonrada 12 yıllık oyuncuların hesabına ban atılır ve desteğe attıkları mesajlar sadece copy/paste yapılır.
Ve bu olay bug kesip, boss kesimlerine engel olup, ban atılmayan karakterlerin arkasında durmakla aynıdır.
Aksini iddaa eden varsa buyursun konuşalım.
Saygılar.
İnsanların işi gücü oluyor ve yoğun olabiliyor gece gündüz piyasayı takip demeyen yüzlerce insan vardır. Söylediklerinde mantık arayacağım ama bulamıyorum bile, 200m sınırı olduğundan haberin var sanırım dimi? Allahım ya nasıl insanlarsınız.
vatankankirmizi1 yazdı: ↑28 Şub 2019 23:33Oyunu tek başına oynayarak mutlu olursun inşallah.Nedir bu yönetim yalakalıgı bir türlü anlayamadım aylık ücretmi alıosun. Adam magdur belliki.
+1000
Bırak burada ne insanlık ne vefa kalmış. İçim sızlıyor artık dayanamıyorum buradaki vefasızlığa.
Bizler sevgi gösterdikçe onlar daha da acımasızlaşıyor.
Kardeşim bunun üzerine soğuk su iç maalesef kopyacılar mahvediyor piyasada m1 600M idi 1t100m e alıyoz az diyorlar buyur sen düşün
ııTOZKOPARANıı