Hayaller hayaller hayaller ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Hayaller hayaller hayaller ...

Mesaj gönderen KraToSs »

Newbie yazdı: 27 Şub 2019 19:39
fthbbll yazdı: 27 Şub 2019 17:04
Newbie yazdı: 25 Şub 2019 07:39 Oyunun geri sarılacağını sanmıyorum, şu ana kadar oyuna deli gibi para döken oldu bu kadar insanların emeği boşa mı gitmeli ? Bence 39 lvl , 49 lvl sunucu v.b. tür istekler yerine varolan bölgede düzeltme yapmaları daha mantıklıdır.
Oyun sıfırlansın demedim , yeni bir sunucuya özel olsa dedim yani kimsenin emeği felan gitmeyecek isteyen yine 59 level karakterleriyle devam eder . Tabii artık böyle bir durum mümkün gözükmüyor.
Ha yeni sunucu eklemişsin ha geri yüklemişsin oyunu ne fark edecek. Oyunu bir ileri zamandan bir geri zamandan oynamak saçma olacak 39 level, 49 level sunucular açıldı diyelim eee bu sefer herkes bu sunucularda dolup taşacak diğer sunucular bomboş bir şekilde kalacak yine insanların emekleri kayboluyor. Bence varolan oyunumuzdaki hataları düzeltmenin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ne demek ne fark eder? Çok fark eder birde demişsin ki diğeri dolacak o boşalacak? Yahu ben diğerinde oynamak istiyorum başkası diğerinde kim hangisinde oynamak istiyorsa onda oynar. Böyle bir yorum olabilir mi ya? Bugün Eminönü dolu diğer sunucular boşsa bizim suçumuz mu mesela? Evet sana göre bizin suçumuz kesin.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
fthbbll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen fthbbll »

Newbie yazdı: 27 Şub 2019 20:15
fthbbll yazdı: 27 Şub 2019 20:02
Newbie yazdı: 25 Şub 2019 07:39 Oyunun geri sarılacağını sanmıyorum, şu ana kadar oyuna deli gibi para döken oldu bu kadar insanların emeği boşa mı gitmeli ? Bence 39 lvl , 49 lvl sunucu v.b. tür istekler yerine varolan bölgede düzeltme yapmaları daha mantıklıdır.
Oyun sıfırlansın demedim , yeni bir sunucuya özel olsa dedim yani kimsenin emeği felan gitmeyecek isteyen yine 59 level karakterleriyle devam eder . Tabii artık böyle bir durum mümkün gözükmüyor.
Ha yeni sunucu eklemişsin ha geri yüklemişsin oyunu ne fark edecek. Oyunu bir ileri zamandan bir geri zamandan oynamak saçma olacak 39 level, 49 level sunucular açıldı diyelim eee bu sefer herkes bu sunucularda dolup taşacak diğer sunucular bomboş bir şekilde kalacak yine insanların emekleri kayboluyor. Bence varolan oyunumuzdaki hataları düzeltmenin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Saçma felan olmaz . Anket tarzı bir şey yapılsa 10 kişiden 9 u oy verir. Açılırsa diğer sunucular boş kalır demişsin, peki sence şuan ne kadar dolu ? Oyunun böyle ne kadar daha ömrü var ? Hele ki son problemlerden sonra.
Demem O dur ki eski oyuncular oyuna dönse bile Karaköy güncellemesine sahip mevcut oyun boş kalacak emekler yine ziyan olacak, Şimdi oyunda bulunan her 10 kişiden 9'u mutlaka açılmış olan yeni sunucularda olacak diğer sunucularda belkide hiç kimse kalmayacak... Ben düşüncemi belirttim yeni sunucu getirmek yerine mevcut sunucularda düzenleme yapmak en mantıklısı (Bana göre).
Haklısın...
Kullanıcı avatarı
Newbie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Newbie »

KraToSs yazdı: 27 Şub 2019 20:18
Ne demek ne fark eder? Çok fark eder birde demişsin ki diğeri dolacak o boşalacak? Yahu ben diğerinde oynamak istiyorum başkası diğerinde kim hangisinde oynamak istiyorsa onda oynar. Böyle bir yorum olabilir mi ya? Bugün Eminönü dolu diğer sunucular boşsa bizim suçumuz mu mesela? Evet sana göre bizin suçumuz kesin.
Kardeş sizin gibi bu düşünceye sahip bir çok oyuncu var bende istemezmiyim eskisi gibi aynı zevki alayım oyundan, yeni sunucu gelse emin ol oyunun büyük bir kısmı bu yeni açılmış sunucularda gelişmek için yarışacak Karaköy'ün beta zamanında açılmış olan sunucular geldiği zaman oyunun asıl sunucularında maden satan dahi bulamıyorduk herkes beta sunucularında takılıyordu. Ayrıca eskisi gibi aynı tadı alabilecekmisin o istediğiniz sunucular gelince...
Düşünmek için vakit kalmadı...
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Newbie yazdı: 27 Şub 2019 21:51
Ayrıca eskisi gibi aynı tadı alabilecekmisin o istediğiniz sunucular gelince...
Kardeş bazısı var hatta çoğu ,Karaköyü görmek duymak durmak istemiyor,sen eskisi gibi taddan bahsediyorsun,milletin umrunda mı bu dediğin?5 yıldır güncelleme almamış oyun,önceki haliyle yine de idare etti,ayakta kaldı.Daha senesi oldu Karaköyün ama midesi kalktı milletin anlamıyor musun?5 seneye kadar artık npcler bosslar mosslar selamını alır.Şurda bile çoğunluk düzenleme değil eskiyi istiyor daha ne olsun?
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Newbie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Newbie »

IIASiLKANII yazdı: 27 Şub 2019 22:28
Newbie yazdı: 27 Şub 2019 21:51
Ayrıca eskisi gibi aynı tadı alabilecekmisin o istediğiniz sunucular gelince...
Kardeş bazısı var hatta çoğu ,Karaköyü görmek duymak durmak istemiyor,sen eskisi gibi taddan bahsediyorsun,milletin umrunda mı bu dediğin?5 yıldır güncelleme almamış oyun,önceki haliyle yine de idare etti,ayakta kaldı.Daha senesi oldu Karaköyün ama midesi kalktı milletin anlamıyor musun?5 seneye kadar artık npcler bosslar mosslar selamını alır.Şurda bile çoğunluk düzenleme değil eskiyi istiyor daha ne olsun?
Şu zamana kadar yazdınız da geldimi sunucular, anlayın artık kabullenin İKV'nin durumunu o zamanları demek ki geçmişte gülüp eğlendiğimiz bir anı olarak kalacak. Gerçekten merak ediyorum neden oyunun geri sarılmasını istiyorsunuz ?
Düşünmek için vakit kalmadı...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön