İkv'e dönüş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Newbie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İkv'e dönüş

Mesaj gönderen Newbie »

egoSTAR yazdı: 19 Şub 2019 16:55
Ancande yazdı: 18 Şub 2019 22:24
Newbie yazdı: 18 Şub 2019 19:39 İyi bir loncada size yardımcı olabilecek dostlarınız var ise 0 dan başlasanız bile hemen gelişirsiniz...
Malesef tanıdığımız yok sadece 3 yakın arkadaşız işte.Bir de bu bono kopyalama olayı nedir bizde toplamda 50m para kalmış oyunu bıraktığımız zamanda diye seviniyoruz.Bizim tek para kasma yolumuz slot kesme maden oturma yani 300-400m çok çok ciddi rakamlar bizim için.

Suan icin e.o de 300 mye cop alamiyosun. Bono kopyalama olaylari yuzunden herseyi 5 katina satiyolar. Ve cogu kisinin carlarinda sayisiz bono duruyor. E.o bitti
Verdiğimiz o kadar emeğe yazık oldu desenize... Umarım en kısa sürede yönetim bu hale el atar yoksa durum çok vahim
Düşünmek için vakit kalmadı...
Nedildek
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: İkv'e dönüş

Mesaj gönderen Nedildek »

bjorn yazdı: 18 Şub 2019 07:42 Ben beyazköşk sunucusunda oynuyorum m1 hesabım var ve şifa kasmak istiyorum eğer başlıcaksanız bu hafta sonu beraber başlayabiliriz sohbet muhabbet görevler zevkli olcağını düşünüyorum
bende 0 dan karakter kasmak istiyorum çünkü hiç bir tılsımım falan yok güzel şifacı büyücü savaşçı oynarım fark etmez amacım eğlenip arkadaşlarla sohpetle sığnak migrat çt girmek eğer hala fikrin varsa ulaş discorddan konuşup bir takım oluşturup eğlenmeye çalışalım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön