Karaköy geldiginden beri şikayetler bıtmıyor farkındamısın gm ama bılmıyorum zaten ılglenmıyorsunda şunlara bi cevap ver insanlar rahatlasın
1 - OY BİRLİGİ İLE KARAKÖY GERİ SARILSIN O ZAMAN OYUNCU ARTIŞINI İZLE
2 - BİZ GRUB BOLGESİ İSTEDİK SİZ KARAKÖY GETİRDİNİZ [ OYUNU BİTİRECEK HATA ]
3 - İLGİLENMIYORSUN ADAM SEÇ YETKİ VER ADAMLAR OYUNU TOPARLASIN
4 - KARAKÖY GELMEDEN METEOR BOLGESİ VE DİGER BOLGELER [ 100%100 DOLUYDU SIMDI BOŞ ]
5 - BU OYUNA 6 SENEMİ VERMİŞİM SONU BOYLE OLECEGINI BILSEYDIM PARA YATIRMAZDIM
6 - GÖNDERİYİ SİLME
İkv [Önemli bak]
Re: İkv [Önemli bak]
BAKIP GEÇMEYİN YORUM ATIN GÖRSÜNLER
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Önce sen, konuşma şeklini değiştir, yöneticiler senin emrinde çalışmıyor. Onlarda bizim gibi bir insan...
Karaköy, öyle yada böyle 1 senesini tamamladı. Memnun muyum? HAYIR.
Lakin geri sarılsın
diyorsun bunun için oyunun silinmesi lazım ki anca geri sarılsın.
Sen 6 seneni vermişsin, ben 11 sene.
Para yatırmak diyorsan iddia ediyorum benim verdiğim paranın çeyreğini vermemişsindir. 1 plus paket alınca kendinizi oyunun sahibi sanmayın. LÜTFEN!
Karaköy, öyle yada böyle 1 senesini tamamladı. Memnun muyum? HAYIR.
Lakin geri sarılsın
Sen 6 seneni vermişsin, ben 11 sene.
Para yatırmak diyorsan iddia ediyorum benim verdiğim paranın çeyreğini vermemişsindir. 1 plus paket alınca kendinizi oyunun sahibi sanmayın. LÜTFEN!
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
Ayrıca yazdıklarıma alınma, ben de senin gibi düşünüyordum ama, sonunda karaköyde kaybolduk gittik.
Eleştirme hakkın elbette ki var.
Eleştirme hakkın elbette ki var.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Karaköy grup bölgesi olsaydı oyun diye bişey kalmazdı ortada zaten 3 tane grup bölgesi var bir 4.sü gelseydi oyuncu’nun o su kalmazdı bu tamamiyle sizin gibi doyumsuzlar için gelen nadideler yüzünden oyun böyle çıkmaza sürüklendi yaprak dökümü başladı.
İlk Önce Bilip Bilmeden Konuşuyorsun
[ - Karaköy Gelmeden ÇEMBERLİTASA Girerken Yer Kalıyormuyu ? - ]
[ - Diger Bölgeler Boşmuydu ? Hayır Şimdi Hepsi Boş - ]
[ - Sonra Demişsinki 1 plus paketi alıp oyuna para yatırdıgını zannedıyorsun oyundaki Nickim KRaLLeoNiDaS Görmüşsen Ne Olmuş Bitmiş Anlarsın Veya Youtubeden Vidiolarımı İzlersen - ]
[ - Karaköy Gelmeden Etkinlik Aksatılmazdı Oyunda Sorun Çıkmazdı Sımdı Nerdeyse Her Dk Geri Sarıyor - ]
SİZE DİYECEGİM BU [ - KARAKÖY GERİ SARILSIN - ]
[ - Sonra Demişsinki 1 plus paketi alıp oyuna para yatırdıgını zannedıyorsun oyundaki Nickim KRaLLeoNiDaS Görmüşsen Ne Olmuş Bitmiş Anlarsın Veya Youtubeden Vidiolarımı İzlersen - ]
[ - Karaköy Gelmeden Etkinlik Aksatılmazdı Oyunda Sorun Çıkmazdı Sımdı Nerdeyse Her Dk Geri Sarıyor - ]
- Theimamberk
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sehem
Oyunun bu durumda olmasının en büyük müsebbibi oyuncuların olduğunu düşünüyorum.Oyunu Büyük Hol eklentisi geldiği zaman aynı itemlerle dolaşmaktan,mapın yanlışlarından ve oyuncu kitlesindeki dostlarımızın eksilmesinden dolayı bırakmıştık.Yaklaşık 2 ay önce oyuna tekrar başladık ve objektif bir yorum yapmam gerekirse bu oyunun bu durumda olmasındaki en büyük etken doyumsuz büyük loncaların hareketlerindeki yanlışlardır.Oyunda o kadar az kişi kalmasına rağmen kendilerini neye dayandıkları belli olmamak kaydıyla kral zannetmeleri,birlik beraberliği bozacak harekerlerde bulunmaları ve bölgeden sürekli X loncası düşmandır boss kesimi size yasak gibi çocukça tavırlar sergilemeleri oyuncu kitlesindeki düzgün ve oyundan keyif almaya çalışan oyuncuları oyundan uzaklaştırmaktadır.Düzgünce gözlem yapan şahısların dediklerime katılacaklarına düşünüyorum,güzel oyunumuzun akıbeti hayrolsun.
Theimamberk
Themüezzinberk
Themüftüömer
Themüezzinberk
Themüftüömer
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
berk11 yazdı: ↑20 Şub 2019 11:51 İlk Önce Bilip Bilmeden Konuşuyorsun
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
3 ve 6. maddelere aşırı hak veriyorum . Üçüncü madde için birsürü gönüllü net çıkar .