BİR YARDIM EDİN LÜTFEN

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kontrealcik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

BİR YARDIM EDİN LÜTFEN

Mesaj gönderen Kontrealcik »

arkadaslar 1 ay oldu hala daha solucanı yapamadım adam yok daha 15 dk 6 gurp hidraya gitti halbuki solucan 2 49 savaş 1 49 3 dk almas arkadaslar (hepnis dail) havalı havalı geziolar yardım istiyoruz sanki biz orada yokmusuz gibi davranıolar 3 kisi solucan görevimis var 1 tane 49 adam bulamıyoruz lütfen yardım edin
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: BİR YARDIM EDİN LÜTFEN

Mesaj gönderen Eflatun »

Kontrealcik yazdı:arkadaslar 1 ay oldu hala daha solucanı yapamadım adam yok daha 15 dk 6 gurp hidraya gitti halbuki solucan 2 49 savaş 1 49 3 dk almas arkadaslar (hepnis dail) havalı havalı geziolar yardım istiyoruz sanki biz orada yokmusuz gibi davranıolar 3 kisi solucan görevimis var 1 tane 49 adam bulamıyoruz lütfen yardım edin
Solucan görevi bir görev bağlantısı olmadığı için kimse yapmıyor.Verdiği liderlik sembolü şaheser silahlarda kullanılsa bile para ile almak kolay oluyor.Kime sorsanız yapmamıştır ve yapmazda.İnan kesmek isterdik ama hem zamanımız yoktu hem adam konusunda sıkıntı çekeceğimizi söyleyebilirim(sebepleri önceki cümlede belirtildi) :? .Benim için solucan sadece kasılma alanı ve bence sende böyle kullanmalısın.
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga

“Genel Sohbet” sayfasına dön