Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
gönderen Sivaslliyigido » 14 Mar 2010 16:33
abartmıyoruz ispatlıyoruz
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
1 kere açsan yeterliydi..Tmm kralsın büyüksün ama forumuda kirletme istersen..
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman
gönderen efsaneottoman » 14 Mar 2010 17:06
Sen kendini çok övüyorsun öenmli olan senin övmen değil öenmli olan başkalarını övemesi
Ottomanxölümsüz anısına
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
diğer konundada dediğim gibi gereksiz gereksiz konular açıyorsun bizi tınlamaz snn kaç vurduğun yalakan çok galiba onlardan gaz alıyorsun
zeydan
Antrepo Bekçisi
Sizin Yapacağınız Şey Sadece Tebrik Etmek Yada Susmak Bu Forum Herkesin Konu Açması İçin Yapılmış ( İkv Oynayanları) Forum Kirliliği Felanmış Boş boş Laf Söylemeyin yha Pls
TEBRİK EDERİM SİVASLI:::
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
gönderen Sivaslliyigido » 14 Mar 2010 19:50
morduman zaten alıştık sen konuşma sana cvp atma diyorum halen aynısın uzatmaya gerek yok..forma istediğim konudada konu açarım kimse engellemeyez.vede bu bana ezik diyenler için kapak olsun..artı kendimi övmüyorum sadece kendimi belirtiyorum ne türlü cevep attığınıza dikkat edin
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Reisbey
İskele Babası
Bu gereksız gereksız konu yapan kısıler lvller acılmadan öncekı salaklar kendılerını bılmeden yazdıkları yazılar anca kendılerını rezıl ededıyor.Olum madem zorunuza gıdıyor sızde vurun sızde koyun engellemıyoruz sızı bu forumu mıllet konu acsın konusup tartıssın dıye yapmıs sız adamın attıgı krıtık fotosu zorunuza gıdıp cıns cıns kelımeler yapıyorsunuz.Yanlız savascı Bosuna dememıs ''Mal Dolu Meran '' diye...
Benim Hayat Hikayem Kalbi Zayıf Olanlar İçin Uygun Değildir... Benim Kim Olduğumumu Soruyorsunuz... Ben Kafalarda Akıl Yüreklerde Aşkım...
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Reisbey yazdı: Bu gereksız gereksız konu yapan kısıler lvller acılmadan öncekı salaklar kendılerını bılmeden yazdıkları yazılar anca kendılerını rezıl ededıyor.Olum madem zorunuza gıdıyor sızde vurun sızde koyun engellemıyoruz sızı bu forumu mıllet konu acsın konusup tartıssın dıye yapmıs sız adamın attıgı krıtık fotosu zorunuza gıdıp cıns cıns kelımeler yapıyorsunuz.Yanlız savascı Bosuna dememıs ''Mal Dolu Meran '' diye...
Evt o söz senide kapsıyor=)
Reisbey
İskele Babası
Vander cort sen malsın olum senden malımı var su oyunda o kadar malsınkı pot kasmayı bırsey sanıp her konuya #@!? gıbı atlıyorsun....
Benim Hayat Hikayem Kalbi Zayıf Olanlar İçin Uygun Değildir... Benim Kim Olduğumumu Soruyorsunuz... Ben Kafalarda Akıl Yüreklerde Aşkım...
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Reisbey yazdı: Vander cort sen malsın olum senden malımı var su oyunda o kadar malsınkı pot kasmayı bırsey sanıp her konuya #@!? gıbı atlıyorsun....
Stres yapma sakin ol=)