Geri Sarma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mustafaxbuken
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Geri Sarma

Mesaj gönderen Mustafaxbuken »

Sıktı artık xp kasıyosun esc çıkış yapıyosun giriyosun bi bakmışsın geri sarmış . Boss kesiyosun eşya çıkıyor alıyosun 2 dk sonra oyun atıyor bi giriyosun geri sarmış yazık boşa giden zamana şaka gibi telafiside yokmuş bu şekilde nereye kadar gidecek ?
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Geri Sarma

Mesaj gönderen ZoneIX »

Ve bu olaylar bu sıralar çok sık yaşanmaya başladı şu 1 hafta içinde oyun 20-30 kere geri sardı neredeyse
BOŞ
Kullanıcı avatarı
Mustafaxbuken
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Mustafaxbuken »

ZoneIX yazdı: 25 Oca 2019 01:45 Ve bu olaylar bu sıralar çok sık yaşanmaya başladı şu 1 hafta içinde oyun 20-30 kere geri sardı neredeyse
Ben bıraktım gibi 3-4 gündür maksimum 10-15dk giriyorum en azından emeğim boşa gitmiyor
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
REVER
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen REVER »

Oyunumuzun bizi mutlu eden yanları olduğu gibi "tadı, tuzu" olarak gördüğüm böyle kötü yönleri de var. Bir çok kez çip ve sentetik ipek kaybına uğradım ama daha çok hırs yapıp daha fazlasını kazanmak için çabaladım. Bir şeyleri kaybetmek sizleri soğutmak yerine daha çok ateşlemesini sağlamalısınız. Oyun bu hatalar olacaktır bu konuda yapılacak en güzel şey soğuk bir su içip devam etmektir.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

REVER yazdı: 26 Oca 2019 12:46 Oyunumuzun bizi mutlu eden yanları olduğu gibi "tadı, tuzu" olarak gördüğüm böyle kötü yönleri de var. Bir çok kez çip ve sentetik ipek kaybına uğradım ama daha çok hırs yapıp daha fazlasını kazanmak için çabaladım. Bir şeyleri kaybetmek sizleri soğutmak yerine daha çok ateşlemesini sağlamalısınız. Oyun bu hatalar olacaktır bu konuda yapılacak en güzel şey soğuk bir su içip devam etmektir.
Bir teraziye o tadı tuzu olan kötü yönleri, zamanı, stresi vs koy diğerine de mutlu yönleri.. Hangisi daha ağır basıyor? Giden bi ton emek var ve söylenen "bu hatalar olacaktır" yazık valla resmen talihsizlik.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
AyYildizli
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen AyYildizli »

REVER yazdı: 26 Oca 2019 12:46 Oyunumuzun bizi mutlu eden yanları olduğu gibi "tadı, tuzu" olarak gördüğüm böyle kötü yönleri de var. Bir çok kez çip ve sentetik ipek kaybına uğradım ama daha çok hırs yapıp daha fazlasını kazanmak için çabaladım. Bir şeyleri kaybetmek sizleri soğutmak yerine daha çok ateşlemesini sağlamalısınız. Oyun bu hatalar olacaktır bu konuda yapılacak en güzel şey soğuk bir su içip devam etmektir.
Şakaysa komik değil gerçekse çok komik.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
REVER
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen REVER »

AyYildizli yazdı: 26 Oca 2019 17:05
Şakaysa komik değil gerçekse çok komik.
Ne güzel işte kardeşim böyle bir dünyada yüzün gülmüş sevinmelisin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön