Arkadaşlar iki gün önce türk telekomla ilgili bir konu açılmıştı konu kaldırıldıktan sonra adam tekrar konuyu açtı bende altına "Kaldırıldı mı konun
Hepinize iyi forumlar iyi oyunlar...

Belki de son zamanlarda istikrarlı olarak forumda oyunculara yardımcı olmaya çalışan nadir oyuncu arkadaşlardan biriydin,yazmasanda farkındaydık ki özellikle oyuncu kaybının bu denli çok olduğu dönemde oldukça değerliydi.Sebebi nedir bilmiyorum ancak eğer uyarılmadan veya imkan varsa en azından geçici bir süre ile uzaklaştırılmadan direkt ban atılmışsa bu çok çok anlamsız..pegasusejder2 yazdı: ↑21 Oca 2019 23:16 Forumdan birilerini bulup yardım etmeyi seviyordum onuda elimden aldılar.

Hala mailime bile geri dönmediler sen düşünIIASiLKANII yazdı: ↑22 Oca 2019 21:31 Belki de son zamanlarda istikrarlı olarak forumda oyunculara yardımcı olmaya çalışan nadir oyuncu arkadaşlardan biriydin,yazmasanda farkındaydık ki özellikle oyuncu kaybının bu denli çok olduğu dönemde oldukça değerliydi.Sebebi nedir bilmiyorum ancak eğer uyarılmadan veya imkan varsa en azından geçici bir süre ile uzaklaştırılmadan direkt ban atılmışsa bu çok çok anlamsız..
Neyse ara sıra uğra yine, sizin gibi oyunculara ihtiyacı var bu oyunun,yoksa iyi şeylerden konuşmayı unuttuğumuz bugünlerde daha da kötülerini görecez gibi.
Eve o konuda haklısın neden öyle bilmiyorumCankurtarann yazdı: ↑22 Oca 2019 22:27 amaaaann boşver Cevdet abi . ben de oyun mizahıyla yönetime eleştiri yaptım diye bir gün ban yedim . açık açık edince baktım anlamıyorlar , ben de bu yöntemi seçtim ve sonrasında ban ban ban .
Aman hocam sakın ha zaten forumda 3-5 kişi kaldı sende gitme