SöyLencek Ne Varsa SöyLemiş Tebrik Ediyorum.RizeLim Sanada Geçmiş OLsun . . . . .ReGaLuaS yazdı:Rizelimm çarının çalındığına üzüldüm.Ne yazıkki insanlıktan nasibini almamış at kafalılar her platformda var.Ve tabikide bu oyundada.Lanet olsun ki bu şerefsizler hep olmaya devam edecek.Artık herkesin dikkatli olmasını öneririm.Bir anlık hatadan bak neler oluyor.:S neyse geçmiş olsun.İnşallah çarını çalan at kafalı çarını boşaltıp geri verir.
Rizelimm
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Rizelimm
[YaLNıZSavaŞÇII]
gösterdiğiniz hasasiyetten dolayı hepinize teşşekür ederim yola Kholpashalixrave olrak devam ediyorum aslında oyunu bırakıcaktım ama loncanın gösterdiği ilgiden sebep devam etmeye karar aldım hepsine burdan bir kez daha teşekkürler ediyorum.
Rizelimm ismini geri aldım faket kholpashalixrize hala o insanlıktan nasibini almamış insanda alş veriş yapmamanız rica olunur
Rizelimm ismini geri aldım faket kholpashalixrize hala o insanlıktan nasibini almamış insanda alş veriş yapmamanız rica olunur
Geçmiş Olsun KArdeş ... Bir anlık dikkatsizlik böyle üzücü durumlarla sonuçlanıyor.
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
- ikvxdemonnn
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Geçmiş OLsun kardeşim . . .
Darkdevils
Darkdevils
- Carismatiq
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: KARDES
Geçmiş olsun Serkancım bir an önce eski gücüne kavuşman dileğiyle ;
Her türlü yardıma hazırım selametle..
Her türlü yardıma hazırım selametle..
Carismatiq - Carismatiqx - xCarismatiqx
Don´t let your fears stand in the way of your dreams!
Don´t let your fears stand in the way of your dreams!
Banada dun aksam "Khlpashalixleo" o yok dıkkat edın loncaya davet ediyorum gelırmısın dıyor :lol:Nora yazdı:Geçmiş Olsun KArdeş ... Bir anlık dikkatsizlik böyle üzücü durumlarla sonuçlanıyor.
- Beowulfxplucky
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Rizelimm seni savaşlardan biliyorum rütbeliydin sanırım.
hesabını nasıl çaldıklarını söyle, biz de açık vermeyelim hırsızlara.
hesabını nasıl çaldıklarını söyle, biz de açık vermeyelim hırsızlara.
===>MeraN<===
Beowulfxplucky
___
___
"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu"
Beowulfxplucky
___

"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu"
- Kristalxforum
- Salgın Koruyucusu
RİZELİM NİCK İ Nİ BİLMEDİĞİMİZ İÇİN CHARI GERİ ALAMADIK ... KHOLPASHALİ LONCASINA SÖYLEMEMİZE RAĞMEN BİZ KASARIZ GEREK YOKTU GİBİ TERS SÖZLER ALDIK Kİ KRİSTALXRİTA ONCA DİL DÖKTÜ ŞAVA YA O CHARIN ŞİFRESİNİ GERİ ALDI ... BEN KRİSTALXANKA (TILSIM) ŞİFREYİ BİLİYORUZ AMA NİCK İ BİLMİYORUZ VE KHOLPASHALİ LONCASINDAN BİZE SARF EDİLEN O ALDIRMAZCA EMEĞE SAYGISIZLIK İÇEREN SÖZLER YÜZÜNDEN ALDIĞIMIZA ALACAĞIMIZA BİN PİŞMAN OLDUK .....
Piyade Asker Kristalxtılsım ...
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- KHoLPaSHaLiXLe0
- Cin Avcısı
Öncelikle sunu belırteyım ıyı nıyetınızden suphem yok bıseyler yapmaya calısmıssınız tesekkurler.Kristalxforum yazdı:RİZELİM NİCK İ Nİ BİLMEDİĞİMİZ İÇİN CHARI GERİ ALAMADIK ... KHOLPASHALİ LONCASINA SÖYLEMEMİZE RAĞMEN BİZ KASARIZ GEREK YOKTU GİBİ TERS SÖZLER ALDIK Kİ KRİSTALXRİTA ONCA DİL DÖKTÜ ŞAVA YA O CHARIN ŞİFRESİNİ GERİ ALDI ... BEN KRİSTALXANKA (TILSIM) ŞİFREYİ BİLİYORUZ AMA NİCK İ BİLMİYORUZ VE KHOLPASHALİ LONCASINDAN BİZE SARF EDİLEN O ALDIRMAZCA EMEĞE SAYGISIZLIK İÇEREN SÖZLER YÜZÜNDEN ALDIĞIMIZA ALACAĞIMIZA BİN PİŞMAN OLDUK .....
Fakat öğrendıgım kadarıyla bu konuyu yalnızca Mika ile konustunuz buna ragmen Kholpashali Loncası olarak genellemıssınız.
Ayrıca ''gerek yok bız hallederız'' sozude ters bi cumle degıl.
Bu hırsızlık konusunda en cok ofkelenen kısı Mika yanı Ayhan abiydi boyle bı cevapta gayet normal.
O hesabı geri almanında bi önemi yok zaten güvenli bi hesap degıl artık.
O kanı bozuk soysuzlara keske dil dökmeseydiniz kendılerını adam sınıfından saymasınlar.
Son olarakta bu konuyu bızımle oyunda gorusmek yerıne buraya tasıman ne kadar dogru bı davranıs tartısılır.
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...
KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
KholpashalixLeo ~~ Kıyametx