Tenha bir sunucu arıyorum.
Tenha bir sunucu arıyorum.
Merhabalar. Sessiz sakin ve maden çekmelik tenha bir sunucu arıyorum
önerebileceğiniz sunucular nelerdir ?
Düşünmek için vakit kalmadı...
Re: Tenha bir sunucu arıyorum.
+1
Gerçek anlamda ölü sunucular ise Tılsım, Beyazköşk, Anka ve Sancak ama plus'un varsa her zaman en iyisi Anka tabiki
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: CYPRIOTS
Anka yada Sancak
pişman olursun şu durumda bence parana yazık aktarma derim ben
2-3 sunucu daha kalabalık olsaydı aktar derdim ama şuan sunucular boş oyuncu fazla yok hiç aktarma çektiğin madenler bir işe yaramaz he zevk için diyorsan kendin bilirsin sunucuların çoğu boş zaten maden çeken fazla yoktur.
2-3 sunucu daha kalabalık olsaydı aktar derdim ama şuan sunucular boş oyuncu fazla yok hiç aktarma çektiğin madenler bir işe yaramaz he zevk için diyorsan kendin bilirsin sunucuların çoğu boş zaten maden çeken fazla yoktur.
- NeWTRoBLe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu arkadaşların çoğu sanırım ya oyunu bırakmış yada yalnızca 1 tane sunucuda oynuyorlar .
Anka sunucusu en iyisi demiş anka sunucusunun boş olduğunu zannediyor anka sunucusu maden toplamak için uygun değil keza tılsım sunucusuda öyle sana önerebilecegim meran ve sancak geri kalanlarda kesin maden toplayan oluyor
Anka sunucusu en iyisi demiş anka sunucusunun boş olduğunu zannediyor anka sunucusu maden toplamak için uygun değil keza tılsım sunucusuda öyle sana önerebilecegim meran ve sancak geri kalanlarda kesin maden toplayan oluyor
Anti hetero