Gerçekten olur doğru söylüyor. 1 saatte 150 bin rahat toplanır Labirent'e insersen tabi.KaraXHayalet yazdı:Labirentin ordaki herhalde sen bunu dalga geçmek içinmi yazdım yoksa deneyecem :lol:turkoxHAMSTER yazdı:elektirik veya çamberci ol.git eminçnümdeki mezarlığa ordaki bekçiler de 1 saat kas düşen itemler dahil 150 bin paran olurarada ordaki madenden çekebildiklerini de çek
Ölüm ve Örs Parası ok Değilmi?
Re: Ölüm ve Örs Parası ok Değilmi?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
complex yazdı:Gerçekten olur doğru söylüyor. 1 saatte 150 bin rahat toplanır Labirent'e insersen tabi.KaraXHayalet yazdı:Labirentin ordaki herhalde sen bunu dalga geçmek içinmi yazdım yoksa deneyecem :lol:turkoxHAMSTER yazdı:elektirik veya çamberci ol.git eminçnümdeki mezarlığa ordaki bekçiler de 1 saat kas düşen itemler dahil 150 bin paran olurarada ordaki madenden çekebildiklerini de çek
ister labirenntte kas ister dışındaki mezarlık bekçilerinde ben kolay ölüyorlar dieydedim:)
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Büyücü kullanmak beceri ister kasamk için güzel yerler belirliyiceksin ve iyi yetenkerlee vericeksin e benimkiler bana özel :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
helalsnmz35 yazdı:bence azalmasın.... Örs denen şey toptan kalksın
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
ben labırentte 20 dk da bır canta bosaltıyodumturkoxHAMSTER yazdı:complex yazdı:Gerçekten olur doğru söylüyor. 1 saatte 150 bin rahat toplanır Labirent'e insersen tabi.KaraXHayalet yazdı:Labirentin ordaki herhalde sen bunu dalga geçmek içinmi yazdım yoksa deneyecem :lol:turkoxHAMSTER yazdı:elektirik veya çamberci ol.git eminçnümdeki mezarlığa ordaki bekçiler de 1 saat kas düşen itemler dahil 150 bin paran olurarada ordaki madenden çekebildiklerini de çek
ister labirenntte kas ister dışındaki mezarlık bekçilerinde ben kolay ölüyorlar dieydedim:)
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]