Demek ki neymiş?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Demek ki neymiş?

Mesaj gönderen Karkaroff »

Değişim, dönüşüm her zaman iyi değilmiş.

Bunu Büyük Hol kapısı klanlar tarafından ayyuka çıkarıldığında düşünecektik, gelenekçi olacaktık, o kapının girişine beton döküp full itemlı karakterlerimizle Gaffar Bey’i ziyaret etmeye devam edecektik.

Zaten halihazırda yer sıkıntısı çektiğimiz envanterimizde kırmızı mavi yuvalar belirdiğinde hissetmeliydik birşeylerin yanlış olduğunu, geri dönüşü olmayan bir yola girdiğimizi.

Sen! Kraliçe Tırtıl keserken Düşünen Adam kesmekten aldığın zevki aldın mı?

Sen! GBZlerin yanında aramadın mı Motorin reyizin kızıl sakallı “kuğul” duruşunu?

Sen! Hiç mi anımsamadın fütursuzca katledilirken Kenan’ın söylediklerini?

Sen! Nasıl da silip attın kafandan bir kaçak elektrik uğruna Zahir ile son bulan katliamlarını?

Utanmıyor musun şimdi Migrat’a ettiğin ihanet yüzünden? Yılan dolu kuyuları temizlemek, kadim imparatorluğun kadim gladyatörlerinden birini alt etmek, cehennem tazılarıyla ölüme bir adım daha yaklaşmak, beyaz şapkalı adam... Junon.

Ya Çemberlitaş’a adım attığın o gün? Hani canla başla iyi birşeyler yaptığına inandırmıştın kendini.Uçan sandalyesinden Stuart beyefendiyi düşürdün önce yere.Ardına bile bakmadın Beyaz Büyücü’nün Kalfalarını,Çıraklarını kömüre çevirirken.Doğru ya, Gaffar Bey daha kızının yasını tutmaya fırsat bulamadan ihanetini tamamladın orada.Kalfaların iniltisi mi kendine getirecekti seni?

Sen Nefer, kuduz bir köpekten başka hiçbir şey değildin.Kafanı nereye çevirdilerse oraya saldırdın, yerle bir ettin.Erg beynini ele geçirmişken, sürünmeliydin enkaza çevirdiğin yerlerde.Öyle ki, ölüm bile senin için kolay bir kaçıştı bu yaptıklarından.

Şimdi sen Nefer, çok büyük işler başarmış bir savaş kahramanı zannediyorsun kendini,kâh Karaköy sokaklarında Fareadam biçiyorsun kâh zeplinden bozma bir batakhanede Erg ile kafa buluyorsun fütursuzca.Şimdi anladın mı kıyametin aslında ne demek olduğunu?
En son Karkaroff tarafından 20 Ara 2018 05:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Demek ki neymiş?

Geçmişe duyduğum özlemle alakalı birşeyler yazacaktım, sonra gözümüzü kırpmadan yediğimiz haltlar geldi aklıma.O son meteoru sıkmayacaktık beyler, ben erg çekmeye gidiyorum.
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

😊 Pişmanım
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
xamento
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xamento »

Motor da, kraliçe de kesmek zevksiz. Hayır boss kesince yazan cümleyi okursun 1 kere geçer. Ama hangi kafayl buna duygulanırsınız ? Bunlari niye yazarsınız ? Oyun yaw alt tarafı zevk alana kadar oynarsın, sıkılır bırakır, ara ara girersin. Şu göreve aşık olduk hikayeye aşık olduk tribini anlamıyorum ben.
INQUISITOR
InquisitoR
Xament

Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Tek başına kenana kadar slot çevirme qeyfi x(
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

xamento yazdı: 25 Ara 2018 13:06 Motor da, kraliçe de kesmek zevksiz. Hayır boss kesince yazan cümleyi okursun 1 kere geçer. Ama hangi kafayl buna duygulanırsınız ? Bunlari niye yazarsınız ? Oyun yaw alt tarafı zevk alana kadar oynarsın, sıkılır bırakır, ara ara girersin. Şu göreve aşık olduk hikayeye aşık olduk tribini anlamıyorum ben.
Böyle düşünceye sahip bir tek seni gördüm şu ana kadar, ama saygı duyarım tabii ki.
kedi
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Öylesine yazdım inwysşsjsitor karıştırma ortalığı
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

kardeşim senin de bir dediğin bir dediğini tutmuyor bir gün övüyorsun bir gün karalıyorsun ne iş
Kullanıcı avatarı
NeWTRoBLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NeWTRoBLe »

dedee66 yazdı: 25 Ara 2018 19:52 kardeşim senin de bir dediğin bir dediğini tutmuyor bir gün övüyorsun bir gün karalıyorsun ne iş
Harbi lan
Anti hetero
Kullanıcı avatarı
Tahaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Tahaa »

Keşke kesmeyeydik gaffarı bi sovmedigi kaldı adamın :')
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön