Bende pes ettim
Re: Bende pes ettim
Ceza 14 gün sıkıntı değil zaten 2 tane daha karakoyden ful çarım var beni üzen haksız yere cezai işlem boss önünden geçtim ne nara ne slot getirme hatta kolay gelsin dedim bana kesenlerden biri 15 dk içinde oyundan düşeceksin dedi ve 15 dk içinde çar banlandi çarın karakoyden alacağı yok neden boşş kaçırıyim bi çok kişiden duydum doğruymuş ban olayları desteğe attığım itirazda klasik aynı cevap
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Üzülme reis, efsane bir dönüş yaparsın namın yürür.MehMetoVV yazdı: ↑22 Ara 2018 17:21 Ceza 14 gün sıkıntı değil zaten 2 tane daha karakoyden ful çarım var beni üzen haksız yere cezai işlem boss önünden geçtim ne nara ne slot getirme hatta kolay gelsin dedim bana kesenlerden biri 15 dk içinde oyundan düşeceksin dedi ve 15 dk içinde çar banlandi çarın karakoyden alacağı yok neden boşş kaçırıyim bi çok kişiden duydum doğruymuş ban olayları desteğe attığım itirazda klasik aynı cevap
K A R K A R O F F
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
Bende pes ettim | YANLIŞ
Ben de pes ettim | DOĞRU
Anlayışınız için teşekkürler . ( İKV Dil Yönetim ve Denetleme Kurumu )
Ben de pes ettim | DOĞRU
Anlayışınız için teşekkürler . ( İKV Dil Yönetim ve Denetleme Kurumu )
kardeş desteğin attıgı cevap:) 14 gün ceza verilmiştir bi daha olursa sınırsız ban olabilir tehdit gibi cevap ben maden çekerken bossların yanından geçmiycemi bu riske değmez neden bu kadar ezbere ve ağır cezalar çok haksız cezalar verildi bu karaköyden sonra en iyisi bırakmak benim için ful çarı riske atamam iyi günler bi kere ben karaköyden ful çarımla niye boss kaçırıp çarımı riske atıyım mantık hatası burda başlıyor ben her maden çekerken boss önünden geçtim ban alcam diyemi düşüncem? Hayırlısı olsun artık inşallah ceza sistemi düzeltilir genede seviyorum ıkvyi saygılı bi şekilde bırakıyorum sıkıntı yok kimseye kızgın değilim
- NeWTRoBLe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Ya böyle şeylerde hep karaköyden alacağı olmayanların başına gelir.
Valla bana sorsalar bunda full char varmı deseler 59 lvl char'ı bile yok derim.
Valla bana sorsalar bunda full char varmı deseler 59 lvl char'ı bile yok derim.
Anti hetero
Eo duslersokagi buyucumun adı ful gelirsen oyuna gösteririm