İKV Geleceği Aslında Yönetimin Elinde Olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

İKV Geleceği Aslında Yönetimin Elinde Olması

Mesaj gönderen dedee66 »

Oyun satılırsa eski gücüne kavuşa bilir çünkü eşi ve benzeri olmayan bir oyun şuan Türkiye'de halen devam eden bir efsane neredeyse Oyun Müzikleri,Sürükleyici Hikayesi ve Görev Metinleri olan bir oyun ve bunun yanı sıra Meran Şehri,ÇemberliTaş,Meteor Bölgesi ve daha bir çok güzel bölgelere sahip olan bir oyun ve benim veya da benimle aynı görüşte olanlar vardır elbet tek isteğim ve temennim oyunun en kısa sürede başka bir firmaya satılması.
inşAllah yönetim bununla ilgili çalışmalara başlamıştır yoksa bu koca devasa bir oyun gün geçtikçe erime yolunda nereye kadar güncelleme gelmeyecek .
Bu oyun normalde 1 yılda en az 2 defa güncelleme isteyen bir oyun 1,2,3 yıl güncelleme gelmeden yürüyecek bir oyun değil normalde
Bu oyunu Meteor Bölgesi sırtlandı yıllarca bir yere kadar halende götürüyordu takin Karaköy gelene kadar Karaköy gelmese 2 yıl daha taşırdı Meteor Bölgesi bu oyunu.
İKV'nin geleceği için oyun artık satılığa çıkartılmalıdır.
Umuyorum ki yönetimde bununla ilgili çalışma yapıyordur artık.
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: İKV Geleceği Aslında Yönetimin Elinde Olması

Mesaj gönderen ZoneIX »

Hadi diyelim bu oyunu satacaklar alıcı çıkar mı sence, oyun motoru iyi olmayan bir oyun almaktansa yeni oyun yaparlar
BOŞ
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

ZoneIX yazdı: 23 Ara 2018 16:52 Hadi diyelim bu oyunu satacaklar alıcı çıkar mı sence, oyun motoru iyi olmayan bir oyun almaktansa yeni oyun yaparlar
sıkıntıda orada ya zaten kardeşim bu oyunu almadan devam ettiremezler telif hakkı diye bir şey var duydun mu bilmiyorum ve hazır kodlamalar mevcut oyunda şuan
oyunu satın alan firmada grafikte,içerikte geliştirmeye devam edecek
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ZoneIX »

İhtimaller düşük
BOŞ
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Herhalde yönetimin elinde. Onlar bile 2006'daki kadar emek harcasalar oyunu iyi yerlere getirirler.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Kimse ölü bir şeye yatırım yapmak istemez, ikvde şuan ölü sunucular boş. Bir boss için saatlerce bekleyip, kavga ediyolar. Karaköyle birlikte çok dönenlerde oldu ama yenilik baştan savma ve kafa yorulmamış bir şekilde geldiği için hemen kaçtılar. Çünkü şu bosslarda bomboş 2 saat sıra beklemenin manası yok. Millet niye vaktini çöpe atsınki bunlar ikv oyuncularına ne gözle baktılar hakkaten anlamadım.
h4ngman
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen h4ngman »

Arkadaşlar oyun yönetime ait değil. Türk Telekom A.Ş ye ait ve oyunumuzun developerları yani geliştiricileri de türk telekomun maaşlı çalışanı kısacası Türk Telekom yap derse yaparlar yapma demezse yapmazlar. Satışında, devrinde, geliştirilm kararlarında söz sahibi değiller verilen talimatlara göre iş yapıyorlar tabi ki geliştiricilerin fikirlerini alıp ona göre talimatlar veriyorlardır. En azından benim düşüncem bu yönde ve açıkçası satılması gibi birşeyin söz konusu dahi olacağına inanmıyorum.

Sektör her geçen gün gelişiyor. Yatırımcılar 10 sene önceki bir fikir için para harcamazlar ki hadi diyelim çok müthiş oyuncu sayısı vs olsa belki bir ihtimal yatırım yapılır lakin ikv şuan için ölü yatırım 6-7 sene önceki güncellemelerin hatrına cüzi bir oyuncu sayısıyla ilerliyor. İnsanlar yeni fikirlere para harcamak istiyorlar. Hali hazırda MMORPG oyunları zaten diğer oyun türlerine göre daha az talep alıyor. Örnek olarak Kader Mühürleri yapıldı noldu? Hüsran...

Büyük değişiklikler bile modası geçmiş bu oyunun belini doğrultamaz diye düşünüyorum. Sonuçta hepimiz eski güzel günlerin hatrına oynuyoruz. 10 sene önceki bir oyun sektörde ki bu kadar büyük oyunlarla rekabete giremez. Hele ki bu kadar kan kaybından sonra ne yapılırsa yapılsın artık çok zor hatta imkansız.
Kullanıcı avatarı
CorporalKane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CorporalKane »

Betacilara kiyasla eski sayilmam fakat kendi capimda eski bir oyuncu sayilirim. 2011 de eö sunucusunda oyuna basladim. Nasil unutabilirim meran koprude toplanilirdi iflis ve solucan icin. Kenan icin misir carşisi boydan boya oyuncu dolu olurdu. Oyunun şu an ki durumunu gorunce icim parcalaniyor. Fakat bizler el birligiyle oyunumuzu ayakta tutacagiz. Gönlumuzdeki ikv aşkı asla son bulmayacak. Hep birlikte ayakta tutacagiz ve canlandiracagiz. İkv ile yeni guzel gunlere.
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Bilgilendirme: Sobee Studios Sosyal Medya Hesapları

Mesaj gönderen dedee66 »

Arkadaşlar
Sobee Studios Facebook Hesabı Kapatılmış.
https://www.facebook.com/pages/Sobee-St ... 8819001505
Twitter Hesabından Tüm Tweetler silinmiş
https://twitter.com/sobeestudios
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Re: Bilgilendirme: Sobee Studios Sosyal Medya Hesapları

Mesaj gönderen Karkaroff »

dedee66 yazdı: 26 Ara 2018 21:04 Arkadaşlar
Sobee Studios Facebook Hesabı Kapatılmış.
https://www.facebook.com/pages/Sobee-St ... 8819001505
Twitter Hesabından Tüm Tweetler silinmiş
https://twitter.com/sobeestudios
Hanginiz hekledi len
K A R K A R O F F

“Genel Etkileşim” sayfasına dön