Karaköy EXP

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Grafik36
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Karaköy EXP

Mesaj gönderen Grafik36 »

arkadaşlar bune ya görev başına 1 exp geliyor görevler exp vermicek ise neden koyuldu yani hiç konulmasa daha iyi olurdu en azından sağa sola koşturarak zaman kaybı yaşamazdı kimse cidden gereksiz olmuş

ben nerede çabuk exp kasa bilirim gına geldi bugün öğlenden oyuna girdim görev yapıyorum 1 exp veriyor 1 tane item versin dedik oda meyve bıçağı verdi artık görev yapmamaya karar verdim
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Karaköy EXP

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

BiZ İkV'yi HiKayESi içİn OynUyORuz MorUq
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
Grafik36
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

MobilSorun78 yazdı: 22 Ara 2018 21:20 BiZ İkV'yi HiKayESi içİn OynUyORuz MorUq
iYİcE kOLAya avışTInız
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

Karaköy zor olacak demiştik , inanmadınız .

- Nerull
Kullanıcı avatarı
Grafik36
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Cankurtarann yazdı: 22 Ara 2018 21:36 Karaköy zor olacak demiştik , inanmadınız .

- Nerull
keşke zor olsaydı bu zorluk değil eksiklik kardeşim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Hemen tamamlanmasın karakterleriniz diye böyle.
kedi
Kullanıcı avatarı
Grafik36
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

BayTerapi yazdı: 22 Ara 2018 23:59 Hemen tamamlanmasın karakterleriniz diye böyle.
merak ediyorum çabuk tamamlanmayınca ne olacak acaba yönetim muradına erecek mi .D
item yok bir şey yok asa düşmüyormuş zırh düşmüyormuş adamın biri diyor asayı malzemenin çoğu vardı 5T'ye zor ürettim madenlerin çoğu piyasada satılmıyor millet kendisi üretmeye çalışıyor daha millet 150M'ye kıyamet asa üretemiyor kaldı bunları üretsinler

adamlar oyun içinde lozan antlaşması yapmışlar slotları sırayla kesiyorlar yanından geçene seni boss haini sen demek boss'umuza göz diktin 10 dakika sonra naneyi yedin abi şaka gibi ya en komiğide destek ekibi harbiden ban atıyor yani harbi komedi filmlerini aratmıyor oyun
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »

Grafik36 yazdı: 23 Ara 2018 00:10
BayTerapi yazdı: 22 Ara 2018 23:59 Hemen tamamlanmasın karakterleriniz diye böyle.
merak ediyorum çabuk tamamlanmayınca ne olacak acaba yönetim muradına erecek mi .D
item yok bir şey yok asa düşmüyormuş zırh düşmüyormuş adamın biri diyor asayı malzemenin çoğu vardı 5T'ye zor ürettim madenlerin çoğu piyasada satılmıyor millet kendisi üretmeye çalışıyor daha millet 150M'ye kıyamet asa üretemiyor kaldı bunları üretsinler

adamlar oyun içinde lozan antlaşması yapmışlar slotları sırayla kesiyorlar yanından geçene seni boss haini sen demek boss'umuza göz diktin 10 dakika sonra naneyi yedin abi şaka gibi ya en komiğide destek ekibi harbiden ban atıyor yani harbi komedi filmlerini aratmıyor oyun
Yurt dışında mı yaşıyorsunuz?
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Grafik36 yazdı: 23 Ara 2018 00:10

Oyunu oynadığım süreçte bende o dediğini yaşadım. Kesim yapıldığını bile, bile gittim çünkü böyle bir şeyin olacağı aklımın ucuna gelmemişti. Makine beni görecek, ben kaçırmış olacağım falan. Ama o olaydan sonra ban yemedim, sanırım ss alındığında oluyor o ban işi, ben şanslıyımşım demek ki.
kedi
Kullanıcı avatarı
Grafik36
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Karkaroff yazdı: 23 Ara 2018 00:14 Yurt dışında mı yaşıyorsunuz?
Anlamadım kardeşim ne demek istedin yurt dışı ile yurt içi ne alakası var yani konu ile

yurt içinde oynayanlara şans artırıcı veriyorlar da haberimiz mi yok

“Genel Etkileşim” sayfasına dön