Ceza sistemi hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
MehMetoVV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ceza sistemi hakkında

Mesaj gönderen MehMetoVV »

Arkadaşlar merhaba öncelikle ben eö sunucusunda oynuyorum bi şahıs paramı çaldı ve bölgeden ben bunu yazdım 7 gün banlandım oyun düzenini bozmaktan başka sunucularda kolay kolay ceza verilmezken eö sunucusunda çok ağır cezalarla karşılaşıyoruz en hafif olayda bölgeden yazı yazmaya korkar olduk artık neden bu kadar ağır cezalar ?
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Ceza sistemi hakkında

Mesaj gönderen Yafp »

Böyle bir durumu sohbet kanallarından kanıtlarla destekleyemeyeceğinden ceza alman, veya 7 günlük bir ceza alman, bana gayet doğal geldi. Kişiyi mimleyebilir, oyun içerisindeki ilişkilerini kötüye getirebilirsin. Olayın gerçekliğini bilemeyiz.
Eminönü sunucusunda farklı, başka sunucuda farklı uygulama varsa buna itiraz edebilirsin. Fakat öyle bir şey olduğunu sanmıyorum, sunucu bazlı kural bugüne kadar İKV sözleşmelerinde okumadım.
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
UNiVERSUM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen UNiVERSUM »

Merhaba;

Ceza Sistemi sıralı ve katlanarak artan bir yapıya sahiptir. Örneğin: 3-3-3, 5-5-5, 7-7-7, 14-14-14 şeklinde katlanır. Susturma cezalarının ardından banlama cezalarına geçilir. Irkçılık,dini, milli, manevi değerlere küfür, siyasi propaganda ve söylemler vb. gibi istisnai durumlar dışında bu sistem tüm sunucularda aynıdır ve katı şekilde uygulanır. Ceza gerektiren bir eylemde bulundu iseniz sıralı cezanız uygulanır. Düşündüğünüz gibi sunucuya göre değişmez.

Ayrıca verilen cezanın yanlış olduğunu düşünüyorsanız, İletişim/Destek Forum aracılığı ile bu gibi durumlar için oluşturulmuş olan Ceza-İtiraz birimimize başvurabilirisiniz.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
MehMetoVV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen MehMetoVV »

Hesabımla daha önce bi ay önce sadece 3 gün susturma almıştım ondan önce hiç ceza almadım ondan şaşırdım direk 7 gün ban aldım ceza itiraz ettim ancak aynı cevabı aldım susturma alsam haklısınız ama direk ban aldım 7 gün

“Genel Etkileşim” sayfasına dön