Milliyet Gazetesin'de İkv Reklamı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Milliyet Gazetesin'de İkv Reklamı

Mesaj gönderen dedee66 »

10 Dakika önce Milliyet Gazetesine bakam dedim perdigital kart reklamlarında zula altın ve ikv akçe reklamı vardı aynı karede şaşırdım tabi zula reklamına şaşırmadım adamların reklam yapmadığı site kalmadıda ikv reklamına şaşırdım açıkçası ve "tabi bu reklamı ikv vermiyor perdigital kendisi ürünleri için veriyor."

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Milliyet Gazetesin'de İkv Reklamı

Mesaj gönderen BayTerapi »

Ama şöyle bir şey de var, sen alışveriş yaptıkça reklamları senin bulunduğun sitelerin yan taraflarında sabitleniyor.
kedi
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

BayTerapi yazdı: 24 Kas 2018 11:33 Ama şöyle bir şey de var, sen alışveriş yaptıkça reklamları senin bulunduğun sitelerin yan taraflarında sabitleniyor.
hiç girmedim dostum ben ikv'den en son 2016'da alışveriş yaptım zula'dan da hiç altın almadım ben ve perdigitale geçtiğini de bu reklamda gördüm haberim yoktu playstore sanıyordum halen (: yoksa onu bende biliyorum çerezler'de neye girdiysen ona göre yapıyorlar
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Reklam işleri öyle basit değil. Ben annemi arayıp İstanbul'dan Urfa'ya döneceğim hakkında konuşmuştum. 1 saat sonra karşıma Urfa-istanbul uçak biletleri reklamı çıkmıştı. Yani senin foruma girmen bile o reklamın çıkma sebebi olabilir.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

dedee66 yazdı: 24 Kas 2018 11:55
BayTerapi yazdı: 24 Kas 2018 11:33 Ama şöyle bir şey de var, sen alışveriş yaptıkça reklamları senin bulunduğun sitelerin yan taraflarında sabitleniyor.
hiç girmedim dostum ben ikv'den en son 2016'da alışveriş yaptım zula'dan da hiç altın almadım ben ve perdigitale geçtiğini de bu reklamda gördüm haberim yoktu playstore sanıyordum halen (: yoksa onu bende biliyorum çerezler'de neye girdiysen ona göre yapıyorlar
Bir şekilde denk gelmiştir. İkv foruma girmişsindir, oyunlarla ilgilenmişsindir ikv tesadüfen çıkmıştır. Çok düşük bir ihtimalle ikv rastgele bir reklam olarak karşına çıkmış olabilir. Tabi bildiğinizi tahmin ediyorum ki bu Google Adsense sitelerinin hepsinde çıkma ihtimali bulunan bir reklam. Bazen kendi sitemde bile görüyorum. Milliyet'le yapılmış bir anlaşma yok yani, yanılma olmasın.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

evet arkadaşlar dediğiniz gibi olmuştur büyük ihtimalle çerezlerde kayıtlı kaldığı için ve ikv sitesine girmiştim baya önce geçmişide bayadır temizlemiyorum (: öyle görünce bir an paylaşma gereği duydum ama yinede ikv ile alakalı değil yani perdigital yapıyor ürünlerinin satılması için normal reklam zaten Milliyet gazetesinde baya bir maliyet gider o maliyetide ikv den satılan akçeler karşılarmı karşılamaz mı bilemem sonuçta oyunun çoğunluğu girmiyor .dd
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Reklam İKV tarafından değil perdigital tarafından verilmiş. Ellerindeki İKV ürünleri stoklarını pazarlamaları çok normal. Sonuçta daha öncesinde parasını verdikleri ürünler. Yani aslında kendi ürünlerinin reklamını yapıyorlar.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

gazete ikv reklamı diyince 9-10 yıl önce 2 sayfalık ikv haberini hatırladım.yıl 2008 falan olması lazım.hürriyet yada vatan gazetesindeydi.fareadam resmi falan vardı vay be ne günlerdi :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön