Çalışanlar isteksiz(Tek sebep)
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Çalışanlar isteksiz(Tek sebep)
Gorevli olan deger verdigim abilerimiz mevcut fakat kendi fikrimi soylemek durumundayim, forumda yillardir 29-39 seviyesine geri donelim diye yazan yazana, yeni haritalarda oynayanlar zaten toplasak tum oyunda 50-60 kisidir. Bu kisilerin emekleri bosa gitmesin diye binlerce oyuncunun geridonusunu saglayacak geri yukleme yapılmıyorsa garip bir durum var ortada.. cunku bu hem calisanlara maddi kazanc saglayacak hem de oyuncusu artacak. Bence oyunun gittikce batma sebebi ya çalışanların isteksizligi ilgisizliği veya ekipte ne bir yazilimci ne bir 3D sanatçısının olmamasıdır, oyun tabiri caizse keskin nisanci silahi gibi tek mermi atiyor ve tekrar diger mermiye gelmesi icin uzun sure geçiyor, piyasadaki cogu oyuna 5 gun giris yapmasanız minimum 50-100mb guncelleme atiyor buna Turk oyunlari dahil. Eger isi bilen biri varsa ekipte kodlama anlaminda, düzeltir ve kazanci artar onun da isine gelir ancak bu oyuna aylar sonra 1-2 guncelleme geliyorsa bu iste terslik var demektir
- NeWTRoBLe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çalışanlar isteksiz(Tek sebep)
Birde bunu tt'ye anlat bakalım dinleyecekler mi?noctiluca yazdı: ↑19 Kas 2018 03:20 Gorevli olan deger verdigim abilerimiz mevcut fakat kendi fikrimi soylemek durumundayim, forumda yillardir 29-39 seviyesine geri donelim diye yazan yazana, yeni haritalarda oynayanlar zaten toplasak tum oyunda 50-60 kisidir. Bu kisilerin emekleri bosa gitmesin diye binlerce oyuncunun geridonusunu saglayacak geri yukleme yapılmıyorsa garip bir durum var ortada.. cunku bu hem calisanlara maddi kazanc saglayacak hem de oyuncusu artacak. Bence oyunun gittikce batma sebebi ya çalışanların isteksizligi ilgisizliği veya ekipte ne bir yazilimci ne bir 3D sanatçısının olmamasıdır, oyun tabiri caizse keskin nisanci silahi gibi tek mermi atiyor ve tekrar diger mermiye gelmesi icin uzun sure geçiyor, piyasadaki cogu oyuna 5 gun giris yapmasanız minimum 50-100mb guncelleme atiyor buna Turk oyunlari dahil. Eger isi bilen biri varsa ekipte kodlama anlaminda, düzeltir ve kazanci artar onun da isine gelir ancak bu oyuna aylar sonra 1-2 guncelleme geliyorsa bu iste terslik var demektir
Anti hetero
Oyundaki panoyu değiştirirler anca başka bir şey yapamazlar. Kac ay oldu Karaköy görev listesi bile açıklanmadı. Karaköy hakkında daha fazla bilgi verilmedi.
ALOAZRAİL ALoAzraiL ALooAZRAİL Sebüktegin Aprınçortigin TEVEKKÜL ITEVEKKÜLI Orduluxbüyücü
Eminönü 2008 - ....
Eminönü 2008 - ....
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
NeWTRoBLe yazdı: ↑19 Kas 2018 08:07Birde bunu tt'ye anlat bakalım dinleyecekler mi?noctiluca yazdı: ↑19 Kas 2018 03:20 Gorevli olan deger verdigim abilerimiz mevcut fakat kendi fikrimi soylemek durumundayim, forumda yillardir 29-39 seviyesine geri donelim diye yazan yazana, yeni haritalarda oynayanlar zaten toplasak tum oyunda 50-60 kisidir. Bu kisilerin emekleri bosa gitmesin diye binlerce oyuncunun geridonusunu saglayacak geri yukleme yapılmıyorsa garip bir durum var ortada.. cunku bu hem calisanlara maddi kazanc saglayacak hem de oyuncusu artacak. Bence oyunun gittikce batma sebebi ya çalışanların isteksizligi ilgisizliği veya ekipte ne bir yazilimci ne bir 3D sanatçısının olmamasıdır, oyun tabiri caizse keskin nisanci silahi gibi tek mermi atiyor ve tekrar diger mermiye gelmesi icin uzun sure geçiyor, piyasadaki cogu oyuna 5 gun giris yapmasanız minimum 50-100mb guncelleme atiyor buna Turk oyunlari dahil. Eger isi bilen biri varsa ekipte kodlama anlaminda, düzeltir ve kazanci artar onun da isine gelir ancak bu oyuna aylar sonra 1-2 guncelleme geliyorsa bu iste terslik var demektir![]()
Afedersiniz fakat turk telekomun da cok tinladigini sanmiyorum hazir mobilden ve internetten kazandigi bisey varken
ay mı keşke 1-2 yıl olsaydı 5-6 yıl gelmedi bu oyuna hiç bir şey .dd şuan geldi oda bir işe yaramıyor sanki alın oynayın der gibi bıraktı gitti adamlar zaten gerek kalmadı bu saatten sonra bu oyunda bir şey beklemiyorum ben geçen gün GM'yi dinledikten sonra zaten bitmiş oyun kimse ilerleme beklemesin oyundan zamanı gelince müsait bir yerde iner zatennoctiluca yazdı: ↑19 Kas 2018 03:20 Gorevli olan deger verdigim abilerimiz mevcut fakat kendi fikrimi soylemek durumundayim, forumda yillardir 29-39 seviyesine geri donelim diye yazan yazana, yeni haritalarda oynayanlar zaten toplasak tum oyunda 50-60 kisidir. Bu kisilerin emekleri bosa gitmesin diye binlerce oyuncunun geridonusunu saglayacak geri yukleme yapılmıyorsa garip bir durum var ortada.. cunku bu hem calisanlara maddi kazanc saglayacak hem de oyuncusu artacak. Bence oyunun gittikce batma sebebi ya çalışanların isteksizligi ilgisizliği veya ekipte ne bir yazilimci ne bir 3D sanatçısının olmamasıdır, oyun tabiri caizse keskin nisanci silahi gibi tek mermi atiyor ve tekrar diger mermiye gelmesi icin uzun sure geçiyor, piyasadaki cogu oyuna 5 gun giris yapmasanız minimum 50-100mb guncelleme atiyor buna Turk oyunlari dahil. Eger isi bilen biri varsa ekipte kodlama anlaminda, düzeltir ve kazanci artar onun da isine gelir ancak bu oyuna aylar sonra 1-2 guncelleme geliyorsa bu iste terslik var demektir
Gm ne dedi ben kaçırdım galibadedee66 yazdı: ↑20 Kas 2018 14:10ay mı keşke 1-2 yıl olsaydı 5-6 yıl gelmedi bu oyuna hiç bir şey .dd şuan geldi oda bir işe yaramıyor sanki alın oynayın der gibi bıraktı gitti adamlar zaten gerek kalmadı bu saatten sonra bu oyunda bir şey beklemiyorum ben geçen gün GM'yi dinledikten sonra zaten bitmiş oyun kimse ilerleme beklemesin oyundan zamanı gelince müsait bir yerde iner zatennoctiluca yazdı: ↑19 Kas 2018 03:20 Gorevli olan deger verdigim abilerimiz mevcut fakat kendi fikrimi soylemek durumundayim, forumda yillardir 29-39 seviyesine geri donelim diye yazan yazana, yeni haritalarda oynayanlar zaten toplasak tum oyunda 50-60 kisidir. Bu kisilerin emekleri bosa gitmesin diye binlerce oyuncunun geridonusunu saglayacak geri yukleme yapılmıyorsa garip bir durum var ortada.. cunku bu hem calisanlara maddi kazanc saglayacak hem de oyuncusu artacak. Bence oyunun gittikce batma sebebi ya çalışanların isteksizligi ilgisizliği veya ekipte ne bir yazilimci ne bir 3D sanatçısının olmamasıdır, oyun tabiri caizse keskin nisanci silahi gibi tek mermi atiyor ve tekrar diger mermiye gelmesi icin uzun sure geçiyor, piyasadaki cogu oyuna 5 gun giris yapmasanız minimum 50-100mb guncelleme atiyor buna Turk oyunlari dahil. Eger isi bilen biri varsa ekipte kodlama anlaminda, düzeltir ve kazanci artar onun da isine gelir ancak bu oyuna aylar sonra 1-2 guncelleme geliyorsa bu iste terslik var demektir
BOŞ
Sobee de nerul ve orti haricinde kimse kalmamış hikayeyi yazanda ayrılmışZoneIX yazdı: ↑20 Kas 2018 18:19Gm ne dedi ben kaçırdım galibadedee66 yazdı: ↑20 Kas 2018 14:10ay mı keşke 1-2 yıl olsaydı 5-6 yıl gelmedi bu oyuna hiç bir şey .dd şuan geldi oda bir işe yaramıyor sanki alın oynayın der gibi bıraktı gitti adamlar zaten gerek kalmadı bu saatten sonra bu oyunda bir şey beklemiyorum ben geçen gün GM'yi dinledikten sonra zaten bitmiş oyun kimse ilerleme beklemesin oyundan zamanı gelince müsait bir yerde iner zatennoctiluca yazdı: ↑19 Kas 2018 03:20 Gorevli olan deger verdigim abilerimiz mevcut fakat kendi fikrimi soylemek durumundayim, forumda yillardir 29-39 seviyesine geri donelim diye yazan yazana, yeni haritalarda oynayanlar zaten toplasak tum oyunda 50-60 kisidir. Bu kisilerin emekleri bosa gitmesin diye binlerce oyuncunun geridonusunu saglayacak geri yukleme yapılmıyorsa garip bir durum var ortada.. cunku bu hem calisanlara maddi kazanc saglayacak hem de oyuncusu artacak. Bence oyunun gittikce batma sebebi ya çalışanların isteksizligi ilgisizliği veya ekipte ne bir yazilimci ne bir 3D sanatçısının olmamasıdır, oyun tabiri caizse keskin nisanci silahi gibi tek mermi atiyor ve tekrar diger mermiye gelmesi icin uzun sure geçiyor, piyasadaki cogu oyuna 5 gun giris yapmasanız minimum 50-100mb guncelleme atiyor buna Turk oyunlari dahil. Eger isi bilen biri varsa ekipte kodlama anlaminda, düzeltir ve kazanci artar onun da isine gelir ancak bu oyuna aylar sonra 1-2 guncelleme geliyorsa bu iste terslik var demektir