Oyuna Çemberlitaş güncellemesiyle başlamıştım ve yaklaşık 1 yıl önce bıraktım oyunu.Şimdi tekrar başlamak istiyorum 49 Level 3 adet karakterim var ama hangi görev de kaldığımı hatırlamıyorum görev penceresinden de silmişim nasıl bulabilirim kaldığım görevi yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Görev Sorunu
Görev Sorunu
Öncelikle Hayırlı Cumalar Forumun Değerli İnsanları;
Oyuna Çemberlitaş güncellemesiyle başlamıştım ve yaklaşık 1 yıl önce bıraktım oyunu.Şimdi tekrar başlamak istiyorum 49 Level 3 adet karakterim var ama hangi görev de kaldığımı hatırlamıyorum görev penceresinden de silmişim nasıl bulabilirim kaldığım görevi yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Görev Sorunu
Teşekkürler Furkan abi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- Markzuncher
- FareAdam Düşmanı
Bütün npc leri gez illaki biri verecektir
Mısır çarşısında bir makina vardı, adını unuttum ama silinen görevleri hatırlamamıza yardımcı oluyordu. Uçan elektrikli süpürge gibi birşey,
ordan bulabilirsin.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi