Yıllardır sığınak, migrat ve çemberlitaş ile deneyimlediğimiz grup bölgeleri hakkında herkesin kötü fikirleri olmuştur. Herkes yana yakıla Eminönü gibi bir bölgenin gelmesini, artık kapalı alanlardan sıkıldıklarını dile getirmeleri sonucunda yönetim ekibi bundan etkilenip Karaköy adında "Serbest Bölge" oluşturdular. Bu oluşumdan bir zaman sonra herkes grup bölgelerin ne kadar daha faydalı ve daha keyifli olduğunu anladığını düşünüyorum. Çünkü şuan ki boss kesimlerinde dahi aşırı beklemeler söz konusu, bir grup kesim yaptıktan sonra en az 20-30 dakika bekleme süreci yaşıyordur. Ancak grup bölgelerinde en azından bir düzenli bekleyiş söz konusuydu ve belki grup bölgelerine geniş bir alan yapılırsa bekleme süresi daha da aşağıda tutulabilirdi. Mesela 10 grup girebiliyorken bunu 20 grup olarak ayarlayabilirlerdi.
Ben "Serbest Bölge" konusunda çok pişmanlık duydum. Keşke daha geniş kapsamlı güzel grup bölgeleri oluşturulsaydı. Mesela grup bölgeleri arasında farklı geçişler olsaydı daha kapsamlı olabilirdi. Yani Migrat bölgesindeki Cent'in oradaki geçiş bölgesine benzer bir yer olabilir. Boss kesildikten sonra geçit açılır ve oradan farklı bir bölgeye geçiş elde edilebilirdik.
Benim şimdilik fikirlerim bu kadar, yorum yaparak sizde kendi fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim