Okuyacak olan herkese merhaba.Oyuna yaklaşık 10 yıl önce başlamıştım en son 39 levelin olduğu dönemlerinde.Sonradan uzunca bir süre ara verdikten sonra bundan 1.5 sene önce tekrar başladığımda çok şeyin değiştiğini gördüm tılsımlar yeni görevler vs.Daha sonra tekrardan bırakmak zorunda kaldım.Bu tarz oyunların çok ustası biri değilimdir fakat daha önceden de söylediğim gibi 10-13 yaşlarıma tekabül ettiğinden farklı bir izi kaldı bende İKV'nin.Demem o ki tekrar başlamak istiyorum önerebileceğiniz şeyler nelerdir,kaçırdığım yenilikler veya güncellemeler var mıdır?Aklıma direk buraya yazmak geldi.
Yeni bir hesap açmak istiyorum ilk başladığım sıra olduğu gibi Eminönü'nde.Beraber oynayabileceğim yardımını esirgemeyecek kullanıcı kardeşlerim,kendilerine ulaşabileceğim bir adres gönderirlerse çok minnettar kalırım.
Herkese iyi oyunlar!
YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BURAYA ALABİLİR MİYİM?
Re: YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BURAYA ALABİLİR MİYİM?
YOK MUDUR ARKADAŞLAR BİR İKİ KELİME YAZACAK BİRİSİ?
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Özet geç diyenler için özet: Hamal arıyorum
K A R K A R O F F
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Buradaki yorumlar sadece kafanı bulandırır.Gerekli tüm bilgiler forumda mevcut.Forumun Genel Etkileşim ile Hızlı Destek kanallarını incelersen kendi adına doğru kararı verirsin.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
viewtopic.php?f=46&t=152180
buradaki konuya bakabilirsin
foruma çok uğramıyorum ama mesaj atarsan özelden maille bildirim geliyor bakarım yani
buradaki konuya bakabilirsin
foruma çok uğramıyorum ama mesaj atarsan özelden maille bildirim geliyor bakarım yani