İlk 49Levellik Hesabım Meranda Olmuştu ismi de Jackob'idi Aynı zamanda ilk silah parlatma öğesini de o zaman almıştım gittim şu yeraltı görevlerinden verilen Urban satıra yükseltme uygulamıştım hiç de cahillik yaptıgımı bilmedim bile ama en azından ben maks hasara basmıştım
Unutulmayan Anılar
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Unutulmayan Anılar
Selamlar Herkes İkvde unutamadığı bir hatırasını yazsın
eğlenceli bir şey ortaya çıkacağına inanıyorum Ben ufaktan başlıyım
İlk 49Levellik Hesabım Meranda Olmuştu ismi de Jackob'idi Aynı zamanda ilk silah parlatma öğesini de o zaman almıştım gittim şu yeraltı görevlerinden verilen Urban satıra yükseltme uygulamıştım hiç de cahillik yaptıgımı bilmedim bile ama en azından ben maks hasara basmıştım
aynı gün abim de hasar asit kritikli bir kafa koparana silah yükseltme uygulamıştı iyi bir şey yaptık diye epey sevinmiştik aradan 4 yıl geçip unutamadığım bir anıdır bu 
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Unutulmayan Anılar
2007 Ocak ayı ortaları. Henüz tam sürüme gecilmemiş beta test süreci. Her görev yapılmış labirent falan nedir bilmiyoruz. Kuklacının seçilmişi diye bir görev var kimse yapmamış.Yapmayı bırak kimse görmemiş bile. Oyunun en zengininde 5 m var. Kripraz ise 1 m den satılıyor. Lagdan yürünmüyor geminin orada. Kaldı kuklacının seçilmişini keseceğiz. İtemsiz palalarla vs atıyoruz.
Unutulmayanlara....

Unutulmayanlara....

Afanesiyevo
2011 yılında gece 11 sularında Ecel Getiren üretip güncelleme gelmeden yükseltme yaptığım savaşçımın sabah parlamış Ecel'ini göremeden çalınmasını hiç unutamadım.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Yeralti yeni geldiginde cifte muhabbetini henuz kimse ogrenmemisken , bir savasci olarak dua ederdik bombaciya durdurma zihin tutsun diye.Bombaci gorevini yaparken klavye kirmistim.

- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Ondan sonraki tepkiniz ne oldu ? Çok sinir bozucu bir olaymış
Ağza alınmayacak kelimeler söyledim tabii ki sonra da oyunu bıraktım.IIxSoulflyxII yazdı: ↑03 Eyl 2018 18:25 Ondan sonraki tepkiniz ne oldu ? Çok sinir bozucu bir olaymış
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Ashab-ı Kehf asasına son 1 adet menekşe elmas kala bir arkadaşım beni sağ olsun caydırmıştı, ondan sonra çok pişman olmuştum tabii ki.
Bu arada o satıra bende yükseltme yapmıştım, fena vurmuyordu.
Bu arada o satıra bende yükseltme yapmıştım, fena vurmuyordu.
kedi
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Çok var, dile kolay 10 yılımız geçti bu oyunda ,
Bir keresinde Kezzapli Karacin Eldiven düştü 42 lvl Ve 50 m param var .
Bir sürü maden...
Yeraltının işte böyle 6-7. Ayları
Mahalleden birisi çalmıştı çok güvendiğim bir arkadaşım şifreyi tahmin Edip başkasına vermiş...
Bende çalanın evine gittim babasına söyledim zor bela aldım eşyalarımi
Bir keresinde Kezzapli Karacin Eldiven düştü 42 lvl Ve 50 m param var .
Bir sürü maden...
Yeraltının işte böyle 6-7. Ayları
Mahalleden birisi çalmıştı çok güvendiğim bir arkadaşım şifreyi tahmin Edip başkasına vermiş...
Bende çalanın evine gittim babasına söyledim zor bela aldım eşyalarımi
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Bı de hic unutmam , 187+Direnç eşyalarım çöp olmuş nereden baksan 500m ye yakın setim işportalik olmuş Junon ve Kenan Paketi yeni gelmiş, oyunda pek çevrem olmadığı için grubu da almıyorlar ama bizde heves var oda nasıl...
Meranda o zaman oyunda nicki Dewil veya Oğuz olan bir arkadaşım vardı (tam hatırlamıyorum ama buradan selâm olsun ona.)
Beni Junona götürüyorlar tabi diğer arkadaşlar bilmediğim için çıldırıyorlar.
Neyse o zamanlar evde PC yok Cafede oynuyoruz gece olmuş 12 cafe kapanacak bız daha Junona yeni gelmişiz kimisi çıkalım diyor kimisi devam diyor bende masum çocuk gibi sesimi çıkarmıyorum ilk defa Junona gidiyorum sonuçta.
Bu Oyunda ki arkadaşım şifreyi istedi buraya kadar gelmişken keselim diye bende verdim oda kendi hesabına kardeşini soktu , cafeden çıkıp eve gidiyorum nasıl heyecan var anlatamam...
Telefondan kendisine mesaj atıyorum telefonum 11-10i
Devam ediyoruz filan dediğini hatırlıyorum şuan ...
Neyse baya uğraşmışlar demek ki gece kesimi görmeden uyumuşum , sabah erkenden kalktım cafeye gittim hesabı bı açtım one Karakterin üstünde gece zırhı var ❤
Oyundan en zevk aldığım gün o gündü.
(Arkadaşım bu yazıyı okuyorsan sana tekrardan selam olsun...)
Kimse de doğru dürüst zırh bile yok , o zamanlar tabi 1-2 kişi de anca zırh var ...
Nasıl hava atıyorum
anlatılmaz yaşanır derler ya Aynen öyle...
Ve o zırh 8-9 sene olmuş Karaköy çıktıktan sonra bütün eşyaları CT itemler dahil işportaya sattım ama zırha elimi dâhi sürmedim...
Ah ah ne güzeldi o günler...
Meranda o zaman oyunda nicki Dewil veya Oğuz olan bir arkadaşım vardı (tam hatırlamıyorum ama buradan selâm olsun ona.)
Beni Junona götürüyorlar tabi diğer arkadaşlar bilmediğim için çıldırıyorlar.
Neyse o zamanlar evde PC yok Cafede oynuyoruz gece olmuş 12 cafe kapanacak bız daha Junona yeni gelmişiz kimisi çıkalım diyor kimisi devam diyor bende masum çocuk gibi sesimi çıkarmıyorum ilk defa Junona gidiyorum sonuçta.
Bu Oyunda ki arkadaşım şifreyi istedi buraya kadar gelmişken keselim diye bende verdim oda kendi hesabına kardeşini soktu , cafeden çıkıp eve gidiyorum nasıl heyecan var anlatamam...
Telefondan kendisine mesaj atıyorum telefonum 11-10i
Devam ediyoruz filan dediğini hatırlıyorum şuan ...
Neyse baya uğraşmışlar demek ki gece kesimi görmeden uyumuşum , sabah erkenden kalktım cafeye gittim hesabı bı açtım one Karakterin üstünde gece zırhı var ❤
Oyundan en zevk aldığım gün o gündü.
(Arkadaşım bu yazıyı okuyorsan sana tekrardan selam olsun...)
Kimse de doğru dürüst zırh bile yok , o zamanlar tabi 1-2 kişi de anca zırh var ...
Nasıl hava atıyorum
Ve o zırh 8-9 sene olmuş Karaköy çıktıktan sonra bütün eşyaları CT itemler dahil işportaya sattım ama zırha elimi dâhi sürmedim...
Ah ah ne güzeldi o günler...
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Dostum Okurken sonu iyi biter dedim inşallah öyle de oldu
millet madde bağımlısı olur biz ikv bağımlısı Oyundaki en fazla beğendiğim zırh Gece zırhı Birde yanına Latif olduğunda tadından yenmez
eskiden hiç almıyorlardı oyunun dosyalarını kurcalayıp kendime gece zırhı vermeyi başarmıştım o gün de benim en mutlu olduğum zamanlardı