Düşüncelerinizi bekliyorum.
not:kusura bakmayın yapmak zorundaydım.

ikv oyuncuları sonuna kadar hakediyor yemin ederim ben de developer olsaydım böyle kitlem olsa ben de halihazırda olan şeyleri kopyalayarak yeni bölge yapardım , ben de bu tarz konu açtım adamlar yönetimin tarafını tutuyor bunlara ne yapsan müstehak item ismi bile bulamamışlar hepsi kendi ismini soyismini koymuş :d çoğu item öylebenibanladilar yazdı: ↑25 Ağu 2018 20:04 Merhaba arkadaşlar daha önce belki duymuşsunuzdur klavye sıcaklık haritası diye birşey var,en çok hangi tuşlara basıldığını gösteriyor.Yapmış olduğum uzun araştırmalar sonucunda normal bir oyun developerının ve sobee ekibinin karaköy yapımı sırasındaki klavye sıcaklık haritasını elde ettim.Buyrun sonuçlar.

benibanladilar yazdı: ↑25 Ağu 2018 20:04 Merhaba arkadaşlar daha önce belki duymuşsunuzdur klavye sıcaklık haritası diye birşey var,en çok hangi tuşlara basıldığını gösteriyor.Yapmış olduğum uzun araştırmalar sonucunda normal bir oyun developerının ve sobee ekibinin karaköy yapımı sırasındaki klavye sıcaklık haritasını elde ettim.Buyrun sonuçlar.

Diğer klavyede tüm tuşlara basılmış; Sobee'de ise CTRL + C, V ve S tuşlarına basılmış.

okbenibanladilar yazdı: ↑25 Ağu 2018 20:04 Merhaba arkadaşlar daha önce belki duymuşsunuzdur klavye sıcaklık haritası diye birşey var,en çok hangi tuşlara basıldığını gösteriyor.Yapmış olduğum uzun araştırmalar sonucunda normal bir oyun developerının ve sobee ekibinin karaköy yapımı sırasındaki klavye sıcaklık haritasını elde ettim.Buyrun sonuçlar.