Selamlar,
KörünGönyesi'nin ''Çok deli bir şey yapıyoruz.'' fısıldaması üzerine kesiminizi az bir şey izlemiştim gayet zevkli bir kesim olmuş video ile anladım. Kilit adam KörünGönyesi bakalım evlilikten sonra Hakir'e nasıl özlem duyacak.
Halley Asa mı hediye etsek Mikroçip veya Sentetik İpek kurtarır mı?
Retaliation yazdı: ↑19 Ağu 2018 16:28Tanksız kesildiği için kısa yollu bir sitemde bulunsam da tebrik ederim, güzel kesim.
bass1666 yazdı: ↑19 Ağu 2018 17:29
Tebrikler. İnşallah dirençler 400e düşmez bu videodan sonra
Teşekkürler
ReHaBeT yazdı: ↑19 Ağu 2018 18:23Selamlar,
KörünGönyesi'nin ''Çok deli bir şey yapıyoruz.'' fısıldaması üzerine kesiminizi az bir şey izlemiştim gayet zevkli bir kesim olmuş video ile anladım. Kilit adam KörünGönyesi bakalım evlilikten sonra Hakir'e nasıl özlem duyacak.
Halley Asa mı hediye etsek Mikroçip veya Sentetik İpek kurtarır mı?
Teşekkürler. Düğün davetiyesine not olarak 'Mikroçip - Sentetik İpek ve her türlü değerli maden ve itemleriniz kabul edilir' diye eklemiş. En son ise bi güzellik yapın,zaten şifreler mevcut diyerek topu bize attı kendisi
Karaköy ilk geldiği dönemlerde bir yazı yazmıştım, tam olarak hangi konuda bulamadım velakin özetleyeyim tekrardan;
"Gün gelecek 300m dediğiniz madenler, 3/5m olacak. Kesemeyip şikayet ettiğimiz GBZ vs 3/4 karakterle kesilecek. Hakir zor değil, bizde efsun yok. İleri ki günlerde göreceksiniz ki Hakir dahi çok seri ve kolay şekilde kesilecek..
pegasusejder yazdı: ↑18 Ağu 2018 11:34
hocam gidiyorsunuz tanksız kesim yapıyorsunuz sonra tanklar şikayet ediyor. Haydi şimdi bir sonraki güncellemede dirençler 200 olacak