Yetenek Hocaları +1 : Her Karaktere Özel 1 veya 2 Yeteneği Geliştirilebilir Bu Dirençlerin Azalmasını Bi Nebze Olsun Dengeler Diye Düşünüyorum Bunu Da Ufak Tefek Görevler Yapılarak Sağlanabilir ..
Antrenman Haritası : Oyuna Bir Antrenman Haritası Getirilebilir Büyücülerin Çevirmesini Geliştirmesine Faydalı Olabilir
Harita : Oyundaki Harita Daha Görünür Bir Hale Getirilip Maden ve Npclerin Simgeleri Büyültülebilir Yeni Oyuncuların Bulması Kolaylaştırılabilir
Balıkçı : Mantıksal Açıdan Balıkçının Görevlerine Balık Tutma Gibi Bir Görev Eklenebilir 1 Kereliğe Mahsus Bir Olta İle
Yiyecek : Oyuna Yiyecekler Eklenebilir Bu Yönetimin Hayal Dünyasına Kalmış Buda Yukarda Bahsettiğim Gibi Saatlik Olabilir..
Şenlik Alanı : Oyuna Şenlik Alanı Haritası Yapılabilir Ne Eklenir Onu Bilemedim
Pazar : Oyuna Pazar Alanı Getirilebilir Oyuncular Burda Satmak İstediği Eşyaları Satar Sohbet Ekranındaki Kirlilik Azaltılır Yada Sohbet Ekranına Pazar Diye Bi Ekleme Getirilebilir Yine Sohbet Ekranındaki Kirlilik Azalmış Olur ..
Karakter : Karakterimizin Bence Bazı Eksikleri Var Kolye Yada Yüzük Gözükebilir Sonra Yorulma Gibi Bi Faktör Eklenilebilir Çünki Ha Babam Ha Koşuyor Neferler
Kitap : Necmiden Kitap Alınıp Okunabilir Bununla Günlük Görevler Hatta Etkinlikler Yapılabilir İşte Özeti Vs.
Atölye : Oyuna Atölye Kısmı Getirilebilir Burda Oyuncular Asa Zırh Ceket Tasarlıyıp Forumdaki Oyuncuların Oylarıyla Yada Atölye Üyelerinin Oyuna Getirilebilir Güzel Şeyler Çıkar Diye Düşünüyorum