enesmik yazdı:Güzel bi cevap,siz ölümsünüz diye girmeyelim mi oyuna
Cocuqmusun Nesin sen yaw yasın kaçç 5 -10qiib konustuqun keLimeLer...Aynen sende her b*qa atlayıp yorum yapma yarası olan gocunur... tamam mıı yarası olana yazdım bunu.. yaran warki sende kocunuon.
1 efendi gibi konuş babanın forumu değil burası Burda ahkam kesiyorsun bilmem tılsım açıldığında gelmiş bilmem ölümmüş ben espri amaçlı bi cevap yazmıştım ama insan olan anlar Bilmem ilk şahı kesmişler,bilmem ilk 2 yıldızmış bunlar övünülecek şey ise siz gm olacak adamsınız :mrgreen:
SenLe bi muhabbetim war mı Hala konuyu biLmeden abuk sabuk seyler yasıosun sna laf atan oldumu ki buraya konsuyorsun yoq siz ölümseniz biz oyuna girmeyelim bananeee ?? qirmessen beni ilqiLendirirmi benim buraya yazdıqımda seni iLqiLendirmes laf yapanLaraa kücüq bi cevap sadece bu..!! bunu espiriyee cevirmek qibi bi derdim yoq kimsenin yorum yapmasınada qerek yoq qeRekLi sahısLar qörsün yeter senle tartışmaya poLemiqe qirmek flan da istemiyorum hadi koLay qeLsin...
alemi alem yapan üç bes çakalsa krallık bana yakışmaz
ben ne zaman tahtan indimde siz kral oldunuz.....
alemin derdi ben olmusum demekki zamanında i koymusum
İbom o lafları eden kimse bu yazıyı okusunlar onlara yeterli cane sıkma sen canını
Ne elbiseler gördük içinde insan yok ne insanlar gördük üstünde elbise yok.. Suskunxbaşkan(alyy)
ibom aslan yigenim benim kim la o laf atanlar...
oyunu bıraktık ama kimin ne bk oldugunu cok iyi biliriz.
ha ölümleremi laf atıyolar onlrdan kral deliklanlısını göstersinler ellerini öperim...
Boş konsurlar kardeşim takma kafana ....
biz biliriz kmin ne oludugunu tılsım bilir kimin ne oldugunu...
Ko0nsan konsuur id ürür kervan yüğrür be gülüm takmıycan bunları.
Bak ben oyunu bıraktım kafam rahat ama forma baktım bu ne ölümlere laf.
Ölümlere laf ettirmem edenede cevabım agır olur...
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
yeniceribaskan yazdı:ibom aslan yigenim benim kim la o laf atanlar...
oyunu bıraktık ama kimin ne bk oldugunu cok iyi biliriz.
ha ölümleremi laf atıyolar onlrdan kral deliklanlısını göstersinler ellerini öperim...
Boş konsurlar kardeşim takma kafana ....
biz biliriz kmin ne oludugunu tılsım bilir kimin ne oldugunu...
Ko0nsan konsuur id ürür kervan yüğrür be gülüm takmıycan bunları.
Bak ben oyunu bıraktım kafam rahat ama forma baktım bu ne ölümlere laf.
Ölümlere laf ettirmem edenede cevabım agır olur...
moment yazdı:Biz Bu Sunucuya Acıldıgı gün geldik Burda Gelmek Önemli olan degil Laf oLsun diye konusanlar var bunu bilsinler siz kimsiniz ? gibi laflar söylüyorsunuz ? Bizim Kim olgumuzu biLen biLir..Onuda eskiler bilir .Su An bi ben oynuyorum Sarıölüm.Diger Beyazölüm (Mehmet abim) Metin2 Kızılölüm (Ömer abim) Metin 2 ' oynuyorlar. bunu bilin. Beni tek gördüm diye . Laf yapmayın.Ha bu suncuuda Ne yaptım MeseLesine.gelirsek.Bu sunucuda : Klanda iLk 2 ' yıldız oLan car Beyazölüm iLk Şah kobrayı tek kesen Beyazölüm Eskiden yazıLanları cok iyi hatırlıyorum bu ölümler suncuuyu satın alcak diye bölgeden cok laf yapıldı .. Bunu biLin.
Saygılarımla..Ölümler .Tekrar geLcek BUnu unutmayın..
Sözüm O ki Bizi Kücük Düşürmeye CalısanLara sadece kücük bir. Uyarı..
SaRıöLüm/İbo/
Yaw hu sarumm boşver kim ne diyosa desin zaten biz kimin kim oldunu bilmiyomuyuz.. O kişiler zaten boş konuşmaya yer arıyo bırak istedikleri gibi konuşsunlar sanki takan var onları )
Bosver be kardes biz kimlerin ne zamandır var oldugunu yada kimlerin neler yaptıgını iyi biliriz onun icin dert etme bırak cocuklar heveslerini alsınlar....
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...