DİKKAT PLUS HATASI
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
DİKKAT PLUS HATASI
beyler benim dersane arkadaşım benden önce plus aldı benimki bitti onunki bitmiyor kabasakal onlineden aldığını söylüyor 1 ayı geçti 11tl verdi hatamı var noluyor anlatabilecek var mı?
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: DİKKAT PLUS HATASI
Onun Plusı transa geçmiştir ondan bitmez 
Merhaba
Öncelike pls paketi epinlemi yükledi eğer e pin ile yüklediyse bir hata var amma şöyle bi husus var ki ttnet otomatik yükleme talimatı vermiş yada pls paket yüklenip bir kredi kartına otomatik ödeme talimatı vermişte olabilir umarım yard olmusumdur
iyi forumlar
Öncelike pls paketi epinlemi yükledi eğer e pin ile yüklediyse bir hata var amma şöyle bi husus var ki ttnet otomatik yükleme talimatı vermiş yada pls paket yüklenip bir kredi kartına otomatik ödeme talimatı vermişte olabilir umarım yard olmusumdur
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
cok komikVandervaart yazdı:Onun Plusı transa geçmiştir ondan bitmez
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
epinle aldı çocuk ben arkıyım onun