Hey malcolmx meran altıncısı seni
Eskiden Çok Güçlü Olan Loncalar
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Re: Eskiden Çok Güçlü Olan Loncalar
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
Sancakta açık ara en iyi lonca diye bir şey yoktu. Loncalar dağılıyor iyi adamlar yer değiştiriyor bazısı da yeni lonca kuruyordu. Ama eski zamanları düşününce akılda kalan loncalar var.
39 zamanında akıncılar vardı. Tanınırlardı. Mec’ler vardı. Row bir ara çok iyiydi. Cyber’ın da iyi olduğu dönem olmuştu. Yine 39 zamanında atabeyler vardı. Daha ciddi bakıyorlardı lonca işine. Beni almamışlardı
Ama tabi sancak’taki en kalıcı olan ve saygı duyduğum row’dur.
39 zamanında akıncılar vardı. Tanınırlardı. Mec’ler vardı. Row bir ara çok iyiydi. Cyber’ın da iyi olduğu dönem olmuştu. Yine 39 zamanında atabeyler vardı. Daha ciddi bakıyorlardı lonca işine. Beni almamışlardı
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- zehra
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÜTOPİA
Aklımda iki adet köklü ve başarılı lonca var. Biri sancak sunucusunun bir zamanlar efsanesi olan Anadolu Nefesi.
Ve eminönü sunucusunda senelerdir aktif bir şekilde devam eden, adını bir çok etkinlikte üst sıralara taşımış Utopia
Ve eminönü sunucusunda senelerdir aktif bir şekilde devam eden, adını bir çok etkinlikte üst sıralara taşımış Utopia
SıRDoLu
- SaNCaKTaRIV
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Eskiden kazanmadığı lonca savaşı olmayan Life And Death i de katalım mı abi ? Şimdi hiç öyle değil ne yazık kiYasinKocamanca yazdı: ↑05 Ağu 2018 16:53 Kuklacıda The Lodos Of Ottoman vardı Hatta beni loncaya almamışlardıLonca sistemi yoktu o zaman tabi
![]()
ıPROPHETı-Anka
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Şehri istanbuL
Kuklacıda eski bir lonca Şah
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda
KİN (Eminönü-Arz)
Kendileri eski loncam olur şimdi tamamına yakını bıraktı oyunu
Kendileri eski loncam olur şimdi tamamına yakını bıraktı oyunu
Bykayserı
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Life and Death
Life And Death yalnız bırakıldı birileri elinden tuttu ve eski gücüne ulaştı hatta daha güçlü bir şekilde lodos klanını temsil ediyor, etmeyede devam edecek. Bazıları yanlış davranışlar yapmayıp ihanet etmeseydi daha farklı konumda da olabilirdi.SaNCaKTaRIV yazdı: ↑06 Ağu 2018 17:48Eskiden kazanmadığı lonca savaşı olmayan Life And Death i de katalım mı abi ? Şimdi hiç öyle değil ne yazık kiYasinKocamanca yazdı: ↑05 Ağu 2018 16:53 Kuklacıda The Lodos Of Ottoman vardı Hatta beni loncaya almamışlardıLonca sistemi yoktu o zaman tabi
![]()

ıReLenTLesS
Life And Death YouTube kanalıGöster
Eminönü - TRAJEDİ loncası. Sığınak ve migrat zamanında güçlü bir loncaydı.
- SaNCaKTaRIV
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Life And Death
2-3 karma gruba karşı em atmakla olmuyor bu işler ne yazık ki yasin abinin videolarını izlemişsindir diye düşünüyorum senin grubunu ve bide o grubu düşün arada dağlar kadar fark varReLenTLesSx yazdı: ↑06 Ağu 2018 21:16Life And Death yalnız bırakıldı birileri elinden tuttu ve eski gücüne ulaştı hatta daha güçlü bir şekilde lodos klanını temsil ediyor, etmeyede devam edecek. Bazıları yanlış davranışlar yapmayıp ihanet etmeseydi daha farklı konumda da olabilirdi.SaNCaKTaRIV yazdı: ↑06 Ağu 2018 17:48Eskiden kazanmadığı lonca savaşı olmayan Life And Death i de katalım mı abi ? Şimdi hiç öyle değil ne yazık kiYasinKocamanca yazdı: ↑05 Ağu 2018 16:53 Kuklacıda The Lodos Of Ottoman vardı Hatta beni loncaya almamışlardıLonca sistemi yoktu o zaman tabi
![]()
ıPROPHETı-Anka