Oyundan anlık soğuma sebebleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Oyundan anlık soğuma sebebleri

Mesaj gönderen Parlementxx »

Bilen bilir eskiden İstanbul kıyamet lagti olarak özdeşleşmiş bir anlık oyundan soğuma sebebimiz vardı şuan belkide onlarca.Bu başlıkta oyundan anlık soğuma sebeblerinizi yazabilirsiniz teknik olarak , oyun içi , oyun dışı vb. işin teknik kısmı Developerlara gönderme olabilir hem eğlenelim hemde şikayetlerimizi dile getirelim.Ben başlıyorum ;

Bilgisayar ilk açıldıgında kullanıcı giriş paneli ve yüklenme ekranı çubugunun ağır olması ve oyuna giremeden 'Bağlantınız Kesildi' hatası almak.
Resim
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Oyundan anlık soğuma sebebleri

Mesaj gönderen dedee66 »

Parlementxx yazdı: 04 Ağu 2018 22:53 Bilen bilir eskiden İstanbul kıyamet lagti olarak özdeşleşmiş bir anlık oyundan soğuma sebebimiz vardı şuan belkide onlarca.Bu başlıkta oyundan anlık soğuma sebeblerinizi yazabilirsiniz teknik olarak , oyun içi , oyun dışı vb. işin teknik kısmı Developerlara gönderme olabilir hem eğlenelim hemde şikayetlerimizi dile getirelim.Ben başlıyorum ;

Bilgisayar ilk açıldıgında kullanıcı giriş paneli ve yüklenme ekranı çubugunun ağır olması ve oyuna giremeden 'Bağlantınız Kesildi' hatası almak.
sorun karaköy'de ki slotların tek başına kesilememesi 1 kere beta'da 1 kerede normal girdim şuan da aynıdır değişiklik yoktur kesin en uzaktaki fare'ye vurdum bütün fareler bana döndü birisi uzaktan silah ile tek attı bana birisi baş dönmesi yapıyor kaçamıyorsunuz bile aynısı 7-8 kere olunca daha da girmedim

bir de 30-40 tane görev materyali istiyorlar neyle kasıcaz acaba onu oyalamak için falan mı yapıldı bu sistem orasını bir türlü bilemedim en azından görevler kolay olsaydı herkes 59 level olmaya çalışırdı ve oyun kaldığı yerden devam ederdi emin olun aynı kitle yine devam ediyor olurdu oyuna görevlerin zorluğu ve slot bozukluğu yüzünden olan oyuncularda bıraktı

mesela yer altına klorotoksin kasmaya giderken akrepler yaklaşmadığın sürece dönmüyor sana uzaktan keserek solucana kadar gidip geliyordum ben ölmeden böyle sistem gerekli karaköye

Birine vurunca Grup bölgesi sistemi gibi 10 tane slot aynı anda gelmemeli burası grup bölgesi mi eklenti mi çözemedim sanki sancak tarafındaki farelerin ortasında çok güçlü bir boss var sana asa atacak havasında slotlar vurduğun an oradakilerin hepsi üzerine geliyor.

Çoğu kişi bu yüzden bıraktı ve görev zorluğu yüzünden eğer görevler kolay olup yaratıkların sistemi daha kolay olsaydı şuan aynı kitle devam ediyor olacaktı hatta oyuncu bile kazanıyordunuz 59 level olup millet diğer bölgelerde zaman falan geçirirdi 5 6 ay onun üzerine siz karaköy'de yeni bir grup bölgesi açıyoruz haberi ile bir gelirdiniz o yeterdi zaten oyuncu kazanmaya
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Re: Oyundan anlık soğuma sebebleri

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Aşırı derecede zor olması.

Girip çıkıyorum hemen gün de 5 10 dakika
...COMANDANTE...