Halley , Oğuz Kağan , Cilveli Set İstatistikleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Halley , Oğuz Kağan , Cilveli Set İstatistikleri

Mesaj gönderen Parlementxx »

Video bilgilendirme amaçlı yapılmıştır , başka taraflara çekilmemesi dileğiyle.İyi seyirler.
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Halley , Oğuz Kağan , Cilveli Set İstatistikleri

Mesaj gönderen movie »

Parlementxx yazdı: 03 Ağu 2018 00:05

Video bilgilendirme amaçlı yapılmıştır , başka taraflara çekilmemesi dileğiyle.İyi seyirler.
İyi bari büyücü def 2 III'lerden tek yemeyecek gibi gözüküyor :)
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Megaevil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Megaevil »

Şimdi anladım eşitliği.Aslında herşey eşitmiş.Defnsif D. Tılsımının hiç bir amacı kalmadı.Dengesiz olan şey çiftelerdi.12 bin canı olan bir büyücüye 9-10 bin vurmak hiç de adaletsiz değilmiş.Hasar çarpanlarını hafif düşürüp çifte hasarlarını da aynı şekilde hafif düşürselermiş sorun çözülürmüş.Çiftelere karşı büyücüler çaresizdi.Çifteleri değiştirselerdi yeterdi.Büyücünün amacı da bu değil mi zaten? Dokundurtmaması gerekiyordu.Onda defansif tılsımı varsa sen de alırdın Büyü Bozma tılsımını, çat pat..Çifteler iyi , ama defansif tılsımı komple çöp oldu..
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Megaevil yazdı: 03 Ağu 2018 10:46 Şimdi anladım eşitliği.Aslında herşey eşitmiş.Defnsif D. Tılsımının hiç bir amacı kalmadı.Dengesiz olan şey çiftelerdi.12 bin canı olan bir büyücüye 9-10 bin vurmak hiç de adaletsiz değilmiş.Hasar çarpanlarını hafif düşürüp çifte hasarlarını da aynı şekilde hafif düşürselermiş sorun çözülürmüş.Çiftelere karşı büyücüler çaresizdi.Çifteleri değiştirselerdi yeterdi.Büyücünün amacı da bu değil mi zaten? Dokundurtmaması gerekiyordu.Onda defansif tılsımı varsa sen de alırdın Büyü Bozma tılsımını, çat pat..Çifteler iyi , ama defansif tılsımı komple çöp oldu..
Videoda bor tomruk yaranla deneme yapildi.Lantan tomruk yaranli bir savasci kritik vurursa (ki 3 vurusun 2 si muhtemelen kritik geliyor)16.000 17.000 gibi hasarlar cikariyor.Defansif 2 3 savunma can ve zirh degerlerinin artmasiyla biraz dengelenmiş oldu.
Resim
Kullanıcı avatarı
Megaevil
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Megaevil »

Parlementxx yazdı: 03 Ağu 2018 11:16
Megaevil yazdı: 03 Ağu 2018 10:46 Şimdi anladım eşitliği.Aslında herşey eşitmiş.Defnsif D. Tılsımının hiç bir amacı kalmadı.Dengesiz olan şey çiftelerdi.12 bin canı olan bir büyücüye 9-10 bin vurmak hiç de adaletsiz değilmiş.Hasar çarpanlarını hafif düşürüp çifte hasarlarını da aynı şekilde hafif düşürselermiş sorun çözülürmüş.Çiftelere karşı büyücüler çaresizdi.Çifteleri değiştirselerdi yeterdi.Büyücünün amacı da bu değil mi zaten? Dokundurtmaması gerekiyordu.Onda defansif tılsımı varsa sen de alırdın Büyü Bozma tılsımını, çat pat..Çifteler iyi , ama defansif tılsımı komple çöp oldu..
Videoda bor tomruk yaranla deneme yapildi.Lantan tomruk yaranli bir savasci kritik vurursa (ki 3 vurusun 2 si muhtemelen kritik geliyor)16.000 17.000 gibi hasarlar cikariyor.Defansif 2 3 savunma can ve zirh degerlerinin artmasiyla biraz dengelenmiş oldu.
Aydınlatma için teşekkürler, çifte farkını göreceğiz.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen AGRESIF »

güzel ve yararlı bir çalışma olmuş.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Elinize sağlık çalışma guzel, ayrıca bu soundtrack'e bitiyorum :)
Kullanıcı avatarı
ibraM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ibraM »

Güzel bir çalışma olmuş ,oyunun tanıtımı için bu tarz video çalışmalarını destekliyorum.
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Parlementxx yazdı: 03 Ağu 2018 00:05

satırlar güzelmiş ama parlaması değişik olsa daha iyi olurdu balyoz ile aynı olması biraz saçma olmuş
sonradan fark ettim bunların hepsi eski parlamalar hiç yeni parlama gelmedi mi ? oha ya hazıra konmuşlar direk neden böyle bir şey yapmışlar yenileri gelse en azından biraz bakış değişikliği olurdu
ve 59 level ile 49 levelin aynı olması cidden saçma bari beyaz duman parlamasını koysaydınız hangi Tür silahı parlatınca oluyordu unuttum ama beyaz duman çok güzeldi bari onu yapsaydılar
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen heiseb »

dedee66 yazdı: 04 Ağu 2018 20:11

satırlar güzelmiş ama parlaması değişik olsa daha iyi olurdu balyoz ile aynı olması biraz saçma olmuş
sonradan fark ettim bunların hepsi eski parlamalar hiç yeni parlama gelmedi mi ? oha ya hazıra konmuşlar direk neden böyle bir şey yapmışlar yenileri gelse en azından biraz bakış değişikliği olurdu
ve 59 level ile 49 levelin aynı olması cidden saçma bari beyaz duman parlamasını koysaydınız hangi Tür silahı parlatınca oluyordu unuttum ama beyaz duman çok güzeldi bari onu yapsaydılar
silahların parlaması yok, efsunların parlaması var. max hasarların hepsi aynı parlıyor. nasıl urban itemle yücelen itemin parlaması aynıysa yeşilmen itemin de aynı. bir mantıksızlık yok.

beyaz duman diyerek de galiba zırhı kastettin. karaköyde zırh efsunu olmadığı için öyle bir parlamanın olmayacağını düşünüyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön