Arkadaşlar bu yaratıkan düşen paralar bana çok az geliyor..Çünkü herkes Maden çekip satsa paralar bir şekilde döngü oluyor ama bence artık döngü olmasın ve yaratıklardan para kasalım...
Yaratıklar %50 daha fazla Para düşsün...
Mesela Kurt Adam'dan 300 düşüyorsa 450 düşsün bu sayede madenci olmayan oyuncular ve maden başında beklemek istemeyen oyuncular bu yolla para kasar...
İkvDestek'e yollamayı düşünüyorum..
Yorumlarını bekliyorum..
Yaratık'tan Düşen Paralar Hk.
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Yaratık'tan Düşen Paralar Hk.
Haklısın kardeşim bu paraların sayısı gerçekten de artmalı döngüye gelince oyunda aslında para cok gidiyor gibi gelebilir örs parası ölüm parası vs ama oyunda kaç yüz kişi yaratık kesiyor değil mi?? :idea:
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Bir sunucuda bir saatte en az 5 milyon oyun parası artıyor. günde 120 milyon nereye gidiyor? Bence şu anki durum gayet iyi. Sadece ben 1 saatte 200bin kazanıyorum, en az...
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Bence bu kötü olur çünkü oyunda para yapmak istiyorsan emek veirceksin daha fazlapara düşse herekz para yapsa ne anlamı kalır ki
Ottomanxölümsüz anısına
-
- FareAdam Düşmanı
Biz sanki 1 yaratıkdan 1m düşsün diyoruz..Sanki hiç emek vermeden zengin olalım diyoruz..Sadece %50 artırılsınki tüm oyuncular item alabilsin..300'den 450'ye çıkması çok büyük bir sorun yaratmaz...efsaneottoman yazdı:Bence bu kötü olur çünkü oyunda para yapmak istiyorsan emek veirceksin daha fazlapara düşse herekz para yapsa ne anlamı kalır ki
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Katiliyorum pluslular 1 saate 500 bin kazanirken biz 100 bini zor görüyozDoGanSarLi yazdı:Biz sanki 1 yaratıkdan 1m düşsün diyoruz..Sanki hiç emek vermeden zengin olalım diyoruz..Sadece %50 artırılsınki tüm oyuncular item alabilsin..300'den 450'ye çıkması çok büyük bir sorun yaratmaz...efsaneottoman yazdı:Bence bu kötü olur çünkü oyunda para yapmak istiyorsan emek veirceksin daha fazlapara düşse herekz para yapsa ne anlamı kalır ki
-
- Kadim Hidra Avcısı
Yaratıktan para düşüpte yerden alamıosun para gelior 
-
- FareAdam Düşmanı
Saçma saçma espiriler yapma şurda ciddi bi konu konuşuyoruz.Adamın dediği gibi Pluslılar 500bn kasarken biz 100bn i zor görüyoruz...Eğer yöneticiler bu konu ile ilgilenirse sevinirim...Vandervaart yazdı:Yaratıktan para düşüpte yerden alamıosun para gelior
-
- Kadim Hidra Avcısı
DoGanSarLi yazdı:Saçma saçma espiriler yapma şurda ciddi bi konu konuşuyoruz.Adamın dediği gibi Pluslılar 500bn kasarken biz 100bn i zor görüyoruz...Eğer yöneticiler bu konu ile ilgilenirse sevinirim...Vandervaart yazdı:Yaratıktan para düşüpte yerden alamıosun para gelior
Sana ii bi cvp verirdim her zmn ki gibi ama uğraşmaya dğmez