Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Megaevil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen Megaevil »

IIASiLKANII yazdı: 31 Tem 2018 21:27
ikomanche yazdı: 31 Tem 2018 20:41
turkneferi yazdı: 31 Tem 2018 20:20
Gorgar yazdı: 25 Haz 2017 10:57

Ayrıca henüz açık betada olan Kader Mühürleri projemizin de geliştirilmesine bütün hızımızla devam ediyoruz. Aranızdaki Kader Mühürleri oyuncularına da bu haberi vermiş olalım.

Sanırım sessizliğin sebebi.
Oyunu geliştirmeye oyuncuya kapalı bir şekilde mi devam ediyorlar yoksa proje tamamen rafa mı kalktı bunu hala bilmiyoruz. Resmi site, Forum ve oyun sunucuları aylardır kapalı. Artık geliştirmeyi durdurdular diye düşünüyorum.
İster İKV ile ilgilensinler ister KM ile isterseler yeni oyun yapsınlar ama neden ağızlarından kerpetenle kelime almaya çalışıyoruz,neden gizli saklı birşeyler yapmaya veya yapmamaya kararlılar.Neden sürekli bir belirsizlik içinde Sobee oyuncuları?Birileri hatırlatmalı yıl 2018 arkadaşlar.2000'lerde değiliz artık.Hoş,eskiden daha aktifti oyuncu yönetim ilişkisi(!).Biliyorum hoş değil ama bu kadar vizyonsuzluk olmaz.Güncelleme yap çek git.Tabi ya.Diğer oyunların interaktif yaptığı çalışmaların birazını görebilseydik bu oyunun hedef kitlesini tahmin bile edemiyorum,kıytırık oyunların öyle güzel reklamlarını yapıyorlar ki veya video paylaşım sitelerinde tanıtımlarını resmi veya oyuncuları ile çabalıyorlar ve başarıyorlar ki akıl mantık almaz.Ellerindeki ürünün kıymetini bilmiyorlar işte bilmiyorlar.Her oyuna aynı özensizlik
I can football
'u bilmeyen var mı?Ben o oyuna bayılırdım abi.Yaşım 23,çocukluğumda oynadığım eğlendiğim o güzel oyunu şimdi bile yine oynarım hemde büyük bir zevkle!Güzelim oyunun ki inanılmaz bir havasıda vardı ve de kitlesi.Şu kadarını demek gerekirse ki reklamın babası olur bundan.Dünyanın İlk Ve Tek Online Futbol OyunuSize yemin ederim,bu reklamla dünyanın parasını kırardın,studionun deli gibi reklamını yapardın,geliştirdikçe daha neler olurdu neler?Ne mi oldu?Onu da harcadılar,bildiğin harcadılar.Bir espri vardır,bunu bunu yapan sana neler yapmaz diye?Dünya piyasasında yer edinebileceğin bir oyunu harcayan studio,Türkiyenin İlk Yerli Yapım MMPORG oyununa neler yapmaz? :relaxed: Sorun var diyorlar,bu sorunlarıda bizimle paylaşmıyorlar.Kara bulut vardı diyorlar,1 2 gün güneş gösterip karanlığa yine terkediyorlar.Ne ile alakalı,nasıl bir problem var bilelim,sabrederiz belki bilsek diyoruz yok yok yok.Soğuttular,soğutmaya devam ediyorlar,kolay gelsin kendilerine gizli dünyalarında ne diyim.
Gerçekten neden bu kadar haklısın?Keşke yönetim ekibi de oyuncuları düşündüğünü belli etmek için oyunun geleceği hakkında bilgi verse.Belki de oyun bitti, bitmeden biraz daha kazanalım diyorlar.Kim bilebilir bir açıklama yok ise..
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Belki bazılarınız konu hortlatmama kızabilir ama hortlatılmayacak bir konu da değil ki
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

KRAL LODOS lar Birbirinize iyi tutunun , Start verildi, Yeniliklerde ARZ lara EL HUCUM DDDDDD
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

GENJORI yazdı: 03 Oca 2021 17:54 KRAL LODOS lar Birbirinize iyi tutunun , Start verildi, Yeniliklerde ARZ lara EL HUCUM DDDDDD
Yine sen ve yine sadece boş çene...
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

özledik be metalci abimizi.
gitti animesever zwartan gibi.

Kaldık kimsesiz boş insanlar ve sokaklarla.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Mesaj gönderen TOLGARDA »

4thEspada yazdı: 04 Oca 2021 12:45 özledik be metalci abimizi.
gitti animesever zwartan gibi.

Kaldık kimsesiz boş insanlar ve sokaklarla.
Ne zaman siz gittiniz biz kaldık gibi yazılar görsem beni çok üzer. bu konuda bunu görmek daha da üzdü
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

son yazının üstünden epey vakit geçti keşke tekrar bir güncelleme haberi olsa
Kullanıcı avatarı
campazzo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen campazzo »

gorgar gibisi bir daha türk oyun sektörüne gelmez. ama ikv'nin gorgar'da açtığı yara , oyuncularda açtığı yaradan kat kat büyüktür. ilerde belki bir şeyler yapar.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

Legendary Developer
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

4 sene ara verdiğim oyuna tekrar başlamamı sağlayan o yazı…
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön