Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...
Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...
teaser, trailer artık birşeylerin zamanı geldi artık
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bekleyin...Az kaldı.Merry Christmas !
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Güncelleme 19.05.2019 da
Şştt nerde o gelmez diyenlerGorgar yazdı: ↑25 Haz 2017 10:57 Öncelikle bütün oyuncularımızın Ramazan Bayramı’nı kutlarım.
Dikkatli olanlarınız bazı ipuçlarını yakaladılar, ancak bayram bayram biraz daha açık seçik konuşmanın vakti geldi sanırım![]()
Yaşadığımız çeşitli sıkıntılar sebebi ile, daima planlarımız içerisinde yer almasına rağmen çok uzun bir süre İKV için içerik yayınlayamadık. Bütün oyuncularımızdan özür diliyoruz.
Sobee olarak İKV’ye hiçbir zaman “yapmış olmak için” genişleme paketi yapmadık. Yeni paketlerin İKV oyuncusunu doyuracak, beklentilerini karşılayacak içeriğe sahip olması bizim için önemliydi. Aksi hali içimize sinmezdi. Bu sebeple bazı şeyleri sürekli ertelemek zorunda kaldık.
Şimdi ise bulutlar dağıldı. Çok yakında sizlere İKV’nin yeni genişleme paketi ile ilgili güzel haberler vermeyi ümit ediyoruz, biraz daha sabır…
Ayrıca henüz açık betada olan Kader Mühürleri projemizin de geliştirilmesine bütün hızımızla devam ediyoruz. Aranızdaki Kader Mühürleri oyuncularına da bu haberi vermiş olalım.
Yeni güncellemede görüşmek umuduyla…
Kürşad “Gorgar” Karamahmutoğlu
"Mor duman bütün cildinde karıncalanıyor, soludukça, muktedirliğinin sınırları artıyordu.
Sentetik ipeği cebinden çıkarırken, ceplerinin neredeyse ters yüz olduğuna dikkat ettin. Bu ipekten bir kesik almak için neredeyse tahtalı köyü boyluyordun, önemsiz bir şey gibi dikkatsizce cebe sıkıştırmak da neydi, kibir mi? Ya düşseydi? Yoksa kader kibirlileri kollar mıydı?
İpeğin kesitini gözüne yaklaştırdın, dumandan yeterli bir miktarda soludun, göz bebeklerin iyice kısıldı, incecik yonga büyüdü ve büyüdü. Kesikteki örüntü netleşti, benzerini daha önce biryerlerde görmüştün, düşündün. Neydi bu; neydi bu çok tanıdık? Derin bir soluk daha aldın, gözlerini kapadın, aklında belirmeye başladı, hatırladın!"
geliştirici günlükleri tarzında birşeyler yapabilir misiniz?
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sanırım sessizliğin sebebi.
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
Oyunu geliştirmeye oyuncuya kapalı bir şekilde mi devam ediyorlar yoksa proje tamamen rafa mı kalktı bunu hala bilmiyoruz. Resmi site, Forum ve oyun sunucuları aylardır kapalı. Artık geliştirmeyi durdurdular diye düşünüyorum.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İster İKV ile ilgilensinler ister KM ile isterseler yeni oyun yapsınlar ama neden ağızlarından kerpetenle kelime almaya çalışıyoruz,neden gizli saklı birşeyler yapmaya veya yapmamaya kararlılar.Neden sürekli bir belirsizlik içinde Sobee oyuncuları?Birileri hatırlatmalı yıl 2018 arkadaşlar.2000'lerde değiliz artık.Hoş,eskiden daha aktifti oyuncu yönetim ilişkisi(!).Biliyorum hoş değil ama bu kadar vizyonsuzluk olmaz.Güncelleme yap çek git.Tabi ya.Diğer oyunların interaktif yaptığı çalışmaların birazını görebilseydik bu oyunun hedef kitlesini tahmin bile edemiyorum,kıytırık oyunların öyle güzel reklamlarını yapıyorlar ki veya video paylaşım sitelerinde tanıtımlarını resmi veya oyuncuları ile çabalıyorlar ve başarıyorlar ki akıl mantık almaz.Ellerindeki ürünün kıymetini bilmiyorlar işte bilmiyorlar.Her oyuna aynı özensizlikikomanche yazdı: ↑31 Tem 2018 20:41Oyunu geliştirmeye oyuncuya kapalı bir şekilde mi devam ediyorlar yoksa proje tamamen rafa mı kalktı bunu hala bilmiyoruz. Resmi site, Forum ve oyun sunucuları aylardır kapalı. Artık geliştirmeyi durdurdular diye düşünüyorum.
I can football'u bilmeyen var mı?Ben o oyuna bayılırdım abi.Yaşım 23,çocukluğumda oynadığım eğlendiğim o güzel oyunu şimdi bile yine oynarım hemde büyük bir zevkle!Güzelim oyunun ki inanılmaz bir havasıda vardı ve de kitlesi.Şu kadarını demek gerekirse ki reklamın babası olur bundan.Dünyanın İlk Ve Tek Online Futbol OyunuSize yemin ederim,bu reklamla dünyanın parasını kırardın,studionun deli gibi reklamını yapardın,geliştirdikçe daha neler olurdu neler?Ne mi oldu?Onu da harcadılar,bildiğin harcadılar.Bir espri vardır,bunu bunu yapan sana neler yapmaz diye?Dünya piyasasında yer edinebileceğin bir oyunu harcayan studio,Türkiyenin İlk Yerli Yapım MMPORG oyununa neler yapmaz?
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY