OKU AMA TARTIŞMA YARATMADAN ! .. İKV GENEL DURUMU ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JuSTwaTcHhh
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: -AİLEM-

OKU AMA TARTIŞMA YARATMADAN ! .. İKV GENEL DURUMU ..

Mesaj gönderen JuSTwaTcHhh »

Merhaba Arkadaşlar Yazımı Okumaya Başlamadan Önce Belirteyim Kavga Gürültü Azarlayıp Aşşağılayıcı Sözler ve ARGO Kelimeler Kullancaklar Konuya Dahil Olmayıp Yazı Yazmasın Lütfen ..

Öncelikle OYUNUN GENEL Durumuna Baktığımda Her gün forumda bir çok arkadaşımız " YER ALTI ve MERAN " Eklentisinden Sonraki Gelen Güncellemelere Karşı Hayli Bir Kızgın ' BEN DAHİL ' .
Kimisini Oyun Sarmıyor Kimisi Eski Günleri İstiyor Herkes Ayrı Şeyler İstiyor .. Evet Doğruyu Söylemek Gerekirse Gerçekten Bu KARAKÖY Eklentisi Benide Sarmadı .. Nedeni APAÇIK Ortada Boss Kaçıranlar Grub Arayıpta Bulamayanlar Üstünü Dizemeyipte Oyunda Zaman Kaybetmemek İçin Oyunu Bırakanlar Günde 20 BOSS Kesipte Materyal veyahut İtem ALAMAYANLAR Bu Tür Sorunlar İnsanı Oyundan Soğutuyor .. Bazılarımız Oyunu Böyle Kabullenirken Bazılarımız ise Oyunu Ya Bırakmayı Yada FORUMA GİRİP ESKİLERİ ÖZLEDİĞİNİ ve ESKİ GÜNLERİNİ GERİ İsteyerek İsyan EDİYOR .. Evet Aşağıda Bir Kaç Resim Paylaşacağım Belki Aranızda Eskiyi Özleyenler Olcak Ama Kızmasın Bana Eski RESİMLER Bile Azda Olsa Hayli Bir Sevindiriyor

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

EVET GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞLARIM BUYRUN HADİ BAKIN YA RESİMLERLE HÜZÜNLENCEZ YADA OYUNU BIRAKACAK ARKADAŞLARIMIZIN SAYISI YÜKSELCEK YADA HERKESİN AKLI BAŞINA GELCEK HERKESE İYİ FORUMLAR ..
03.09.2010 ' dan beri .. EMİNÖNÜNDE
Herkes İşini Yaparsa , İNSANLIK Var ..
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: OKU AMA TARTIŞMA YARATMADAN ! .. İKV GENEL DURUMU ..

Mesaj gönderen BayTerapi »

Her zaman bir eleştiri, her zaman bir kavga, atışma.
kedi
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

En çok hoşuma giden ne biliyor musun?Çoğu kişinin üzerindeki kıyafet birbirinden farklı ve aynı olanların aynı item olma ihtimali çok düşük.İşte ben bunu istiyorum,tek düzelikten nefret ediyorum.Adamın üstüne baktığında bu bilmem ne itemi diye direkt söylüyorsun çünkü ayrıcalığı yok,başka şansı yok.Ne zaman ki şu bir yaratıktan silahtır kıyafettir bilmem nedir düşürme saçmalığını sonlandırırlarsa o zaman rahatlarız.Grup bölgesi istemedik,bölgeyi açık sistemi aynı yapmışlar hiçbirşey değişmemiş.Yok hakirmiş yok kraliçeymiş peh.Şu yaratıklara 1 görev itemi koysaydında,genel olarak oyundaki item çeşitliliğini artırsaydınız ölürmüydünüz,çok mu zordu?Boss kaçırma REZALETİ bile yaşanmayacak düzeyde olurdu,adam sadece görevini yaptırmazdı ki buda çok koymazdı.Neyse,zor.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

11. resim var ya..
Yaktırıyor adama.. :relieved:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Madturk iyi adamdi en azindan taraf tutup ban atmazdi.
Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Resim
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Ws bittikten sonra üzerini yansıt denilmesini bile özledim
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Bu konular artık çok boş geliyor bir söz vardır : "filozoflar sadece dünyayı yorumlamışlardır ama sorun onu değiştirmektir" şu an durum aynen böyle. Bu tarz 500 tane konu var ama ipleyen yok.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

İtemleri bosslardan değil , yaratıklardan toplama sistemi yapılmalıydı.Hata edildi bu konuda.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

IIASiLKANII yazdı: 28 Tem 2018 18:34 En çok hoşuma giden ne biliyor musun?Çoğu kişinin üzerindeki kıyafet birbirinden farklı ve aynı olanların aynı item olma ihtimali çok düşük.İşte ben bunu istiyorum,tek düzelikten nefret ediyorum.Adamın üstüne baktığında bu bilmem ne itemi diye direkt söylüyorsun çünkü ayrıcalığı yok,başka şansı yok.Ne zaman ki şu bir yaratıktan silahtır kıyafettir bilmem nedir düşürme saçmalığını sonlandırırlarsa o zaman rahatlarız.Grup bölgesi istemedik,bölgeyi açık sistemi aynı yapmışlar hiçbirşey değişmemiş.Yok hakirmiş yok kraliçeymiş peh.Şu yaratıklara 1 görev itemi koysaydında,genel olarak oyundaki item çeşitliliğini artırsaydınız ölürmüydünüz,çok mu zordu?Boss kaçırma REZALETİ bile yaşanmayacak düzeyde olurdu,adam sadece görevini yaptırmazdı ki buda çok koymazdı.Neyse,zor.
Ne güzel yazmışsın helal olsun.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011

“Genel Etkileşim” sayfasına dön