Bana aylık maliyeti ne olur? (Sıfırdan Başlama)
Bana aylık maliyeti ne olur? (Sıfırdan Başlama)
Öncelikle bütçe sınırı yok,yapılmak istenen Full+Full karakter alınacak Lonca kurulup bütün ürünlerden Her ay alınacak, Keza kendi karakterimede masraftan kaçınmayacağım, gerekirse 3 adet de destek loncası kurup bakımlarını yapacağım dükkan ürünleri babında özetle sunucuyu ele geçireceğim bana aylık maliyeti ne olur bunun?
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Bana aylık maliyeti ne olur? (Sıfırdan Başlama)
Gardaşım bir ihtiyacın var mı gardaşım Londra’yı ne zaman açıyoruz şaka bir yanada Beyazköşk sunucusunda açarsan elimden geldiği kadar yardımcı olurum görevlerine
- ClaireRedfield
- Işık Hanım'ın Elemanı

Beyazköşk sunucusunda Leyazqülüm vardı. Bıraktı mı oyunu?Boludanoyuncu yazdı: ↑27 Tem 2018 18:17 Gardaşım bir ihtiyacın var mı gardaşım Londra’yı ne zaman açıyoruz şaka bir yanada Beyazköşk sunucusunda açarsan elimden geldiği kadar yardımcı olurum görevlerine
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bu aralar göremiyorum arkadaşı
ClaireRedfield yazdı: ↑27 Tem 2018 23:33Beyazköşk sunucusunda Leyazqülüm vardı. Bıraktı mı oyunu?Boludanoyuncu yazdı: ↑27 Tem 2018 18:17 Gardaşım bir ihtiyacın var mı gardaşım Londra’yı ne zaman açıyoruz şaka bir yanada Beyazköşk sunucusunda açarsan elimden geldiği kadar yardımcı olurum görevlerine