Tabiki böyle bir talebim yok ancak anlatmak istediğim konuyla çok da uzak bir başlık seçmediğimi düşünüyorum. Cezaların arttırılmasının bu sorunu çözmeyeceğini dile getirmek istiyorum.
Başka bir başlıkta yazdığım konuyu bu konuda fikir alışverişinde bulunabilmek için buraya da ekliyorum;
``Ben neredeyse hiçbir konuda cezaların ağırlaştırılmasının o eylemin yapılmasını büyük ölçüde engelleyeceğini sanmıyorum. Tabiki azaltacaktır ama yine de rahatsız edici oranda kalacaktır.
Suçlu psikolojisini değerlendirdiğimiz zaman genel olarak sonucunu düşünmeden anlık karar verme veya bir cinnet geçirme gibi durumlardan kaynaklandığını fark etmemiz hiç zor değil.
Diyebilirsiniz belki oyun ve bu ne alaka, bunu yapan arkadaşların çoğunluğu ya daha önce grup bölgesine alınmamış olmanın veya şimdi ciddiye alınmıyor olmanın kendince bir intikamını alma amacı taşıyor ya da sevmediği birinin kasılmasına engel oluyor.
Sizce böyle hırs yapan birisi daha çok ceza alacağım deyip vazgeçer mi?
Üstelik yazılımsal bir konuda daha yenilikçi alternatifler bulmak daha kolaydır. Arkadaşın dediği gibi sadece belli kişiler saldırabilir, menzil dışındakilerin hasarından etkilenmeyebilir, yakında birisi varsa kaçmak yerine en yakın düşmana saldırabilir, boss'a saldırıldığı zaman menzile dahil olanlar etkinlik alanı gibi bir yere ışınlanabilir boss ile birlikte. Yüzlerce çözüm bulmak mümkün ancak ikv ekibi hiçbir şey yapmamayı tercih ediyor.``
Boss Kaçırma Cezalarının Hafifletilmesi
Re: Boss Kaçırma Cezalarının Hafifletilmesi
Başlık ile konu içeriğini bağdaştıramadım.Hafifletilmesi kısmını anlamadım.Zaten herkes daha ağır bir ceza yerine daha kalıcı bir çözümü tercih eder.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

ya da net bir ceza sistemi gelse. bazılarına önce 7 gün uyarı niteliğinde ceza verilip ardından 999 verilirken bazılarına boss kaçırmadığı halde karakteri 51 level ve urban zırh giyiyor diye tedbir amaçlı 999 gün verilebilir.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos

- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Psikolog değilsen değerlendirme yapma kardeş, hüküm verdiklerini ciddiye almıyorum fikir beyan ettiklerine son paragraf haricinde katılmıyorum, son paragrafta yazdıklarına katılıyorum ve destekliyorumTOLGARDA yazdı: ↑25 Tem 2018 21:34 Tabiki böyle bir talebim yok ancak anlatmak istediğim konuyla çok da uzak bir başlık seçmediğimi düşünüyorum. Cezaların arttırılmasının bu sorunu çözmeyeceğini dile getirmek istiyorum.
Başka bir başlıkta yazdığım konuyu bu konuda fikir alışverişinde bulunabilmek için buraya da ekliyorum;
``Ben neredeyse hiçbir konuda cezaların ağırlaştırılmasının o eylemin yapılmasını büyük ölçüde engelleyeceğini sanmıyorum. Tabiki azaltacaktır ama yine de rahatsız edici oranda kalacaktır.
Suçlu psikolojisini değerlendirdiğimiz zaman genel olarak sonucunu düşünmeden anlık karar verme veya bir cinnet geçirme gibi durumlardan kaynaklandığını fark etmemiz hiç zor değil.
Diyebilirsiniz belki oyun ve bu ne alaka, bunu yapan arkadaşların çoğunluğu ya daha önce grup bölgesine alınmamış olmanın veya şimdi ciddiye alınmıyor olmanın kendince bir intikamını alma amacı taşıyor ya da sevmediği birinin kasılmasına engel oluyor.
Sizce böyle hırs yapan birisi daha çok ceza alacağım deyip vazgeçer mi?
Üstelik yazılımsal bir konuda daha yenilikçi alternatifler bulmak daha kolaydır. Arkadaşın dediği gibi sadece belli kişiler saldırabilir, menzil dışındakilerin hasarından etkilenmeyebilir, yakında birisi varsa kaçmak yerine en yakın düşmana saldırabilir, boss'a saldırıldığı zaman menzile dahil olanlar etkinlik alanı gibi bir yere ışınlanabilir boss ile birlikte. Yüzlerce çözüm bulmak mümkün ancak ikv ekibi hiçbir şey yapmamayı tercih ediyor.``
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Adam kısaca diyor ki ceza çözüm değil azaltır ama engellemez. Yönetim öyle bir şey yapmalı ki bosslar hiç kaçırılmasın. Lütfen direk sinirle yorum yapmak yerine bir nefes alıp öyle okuyun.

Evet işte bunu diyorum.pegasusejder yazdı: ↑26 Tem 2018 13:04 Adam kısaca diyor ki ceza çözüm değil azaltır ama engellemez. Yönetim öyle bir şey yapmalı ki bosslar hiç kaçırılmasın. Lütfen direk sinirle yorum yapmak yerine bir nefes alıp öyle okuyun.![]()
![]()
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ortada bunları yapacak bir ekip yok,kime bu serzeniş.. 
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY