Oooo hoj geldin kardejim gel öpüjem
Neden oyunu bırakıyorum? (Geçici)
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Neden oyunu bırakıyorum? (Geçici)
Tıpkı Kader Mühürleri'nin sitesine forumuna ve oyuna erişimi kapattıkları gibi. %60 ı bankaların elinde olan TürkTelekom'dan hayır gelmez arkadaşlar sizde bir an önce elinizdeki hesapları falan birilerine kakalamaya bakın. Hala da bu oyundan bir halt beklemeyin, öneri falan yazmayın komik oluyor.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Telekomun ceosu mu geliştiriyor oyunu ?ikomanche yazdı: ↑11 Tem 2018 19:48Tıpkı Kader Mühürleri'nin sitesine forumuna ve oyuna erişimi kapattıkları gibi. %60 ı bankaların elinde olan TürkTelekom'dan hayır gelmez arkadaşlar sizde bir an önce elinizdeki hesapları falan birilerine kakalamaya bakın. Hala da bu oyundan bir halt beklemeyin, öneri falan yazmayın komik oluyor.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Serinplay yazdı: ↑11 Tem 2018 20:15Telekomun ceosu mu geliştiriyor oyunu ?ikomanche yazdı: ↑11 Tem 2018 19:48Tıpkı Kader Mühürleri'nin sitesine forumuna ve oyuna erişimi kapattıkları gibi. %60 ı bankaların elinde olan TürkTelekom'dan hayır gelmez arkadaşlar sizde bir an önce elinizdeki hesapları falan birilerine kakalamaya bakın. Hala da bu oyundan bir halt beklemeyin, öneri falan yazmayın komik oluyor.
kedi
Ceo, ikv'nin ne olduğunu biliyorsa ben de bir şey bilmiyorumSerinplay yazdı: ↑11 Tem 2018 20:15Telekomun ceosu mu geliştiriyor oyunu ?ikomanche yazdı: ↑11 Tem 2018 19:48Tıpkı Kader Mühürleri'nin sitesine forumuna ve oyuna erişimi kapattıkları gibi. %60 ı bankaların elinde olan TürkTelekom'dan hayır gelmez arkadaşlar sizde bir an önce elinizdeki hesapları falan birilerine kakalamaya bakın. Hala da bu oyundan bir halt beklemeyin, öneri falan yazmayın komik oluyor.
- DygGvn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Gök Tengri
Bu oyunu oynayan arkadaşlarım bana Çemberlitaş ilk geldiğinde de böyleydi ama ilerleyen zamanlarda fiyatlar düştüğünde falan ortam daha güzel oldu klan savaşları falan başlamıştı dedi. Benim geçici olarak bırakma sebebim acaba o süreç karaköy içinde geçerli olacak mı 6-7 ay içerisinde ortam yine çemberlitaş gibi mi olacak merak ediyorum onun için geçici yazdım.
Ancak fikirlerimin arkasındayım ben yöneticilerin artık bu oyundan sıkıldıklarını düşünüyorum ve kepenk indirebilecekleri gün gelene kadar kazançlarını elde edecekler vs vs..
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
Sobee TürkTelekom'a ait olduğu için dedim para oradan geliyor. Bütün bu ekibin maaşları falan en fazla 100 kişinin oynayıp akçe çekmesiyle karşılanmıyor.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011