Aktif Denetmen

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gangsta S Side

Aktif Denetmen

Mesaj gönderen NouzaR »

Oyun için en az her sunucuya 1 denetmen olmasa bile ,kalabalık olan belli başlı sunuculara artık yetkili mi dersiniz denetmen mi dersiniz bilemem ama yetkili kişiler olmali .Bunlar içinde Ikv ekibi alim yapmalı oyuncular arasında gönüllüler olacağına eminim .Çünkü hiç bir bossu kesemiyoruz .kraliçeye gidiyoruz yok surdan şu adam kesmeyecek gbz gidiyoruz size kesim yok .Video çekip atmakta boss keserken zahmetli bir iş onun yerine gönüllü bir ekip kurulmalı .Boylece boss kaçırma olayı sıfıra inecektir .
Resim
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Aktif Denetmen

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Bu fikrine sonuna kadar katılıyorum. Ama yönetim oyunda aktif olan oyuna giriş çıkış yapan kişileri değilde. Türkçe öğretmenlerini denetmen yapmayı tercih ediyor. Çünkü bir kişinin oyunu oynması önemli değil yazım ve imla kurallarını bilmesi önemli onlar için.
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Aktif Denetmen

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Normalde her türü türlü yazım kurallarına dikkat ediyorken oyun oynarken kelimeleri doğru yazmaya bile dikkat etmiyorum. Oyunun ortamında böyle gereksiz şeyler denetlenmemeli. Kurallara aykırı şeyler cezalandırılmalı. Yeterli denetmen olmadığını düşünüyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön