Kardeşim hani bi söz var ya " her kuşu sevdin de bi leylek kaldı " senin konu da buna benzemiş.karanlikprens yazdı: ↑04 Tem 2018 19:47 Ben bur da neden o efsun olmuş demiyorum. Anlatamadım galiba yada okumayı bilmiyorsunuz. Diyorum ki altun ucu itemi büyü kritik ve savunma veren bir efsun. Neden dışına çıkıyorlar. Rejenerasyon tabi ki daha iyi ama madem rejenerasyon veriyorsun mor iteme farklı bir efsun ismi kullanman gerekiyor. Altunucu efsunu dediğinde insanın aklına büyü kritik ve savunma gelecek haaa mormuydu o zaman rejenerasyon var. Böyle birşey olabilir mi. Efsununu bozuyorsun bunu anlatmak istiyorum... Bilmem anlata bildim mi?
İKV Desteğin Cevaplayamadığı Soru
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Re: İKV Desteğin Cevaplayamadığı Soru

- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
bunu ben destek ekibine yazdigumdax08tarzii yazdı: ↑04 Tem 2018 20:31 Farklı bir yorum kataraktan şunu söyleyim , çeşitlilik getirilecekse bu çeşitlilik asalarda , sillahlarda genelleyici olmalı ,
neden sadece büyücüler için buz , savaşçılar için maks hasar , şifacılar için iyileştirme silahları mor olarak reçeteleri konulmuş ?
bir büyücü karakter oynayan kişi olarak , fiziksel , elektrik yeri geldiğin de ateş yeteneğini daha verimli kullanabilmem için bu mor asaların reçetelerini görmek isterdim. aynı şekilde şifacılar için asit ve büyü zehir , savaşçılar içinde hasar ateş ve maks enerji
oyunun dengesi bozulmamasi amacı ile eklememiş ler zaten hal ortada herkes farklı bir silahlar denemek ister ama bunu yapmamaları hiç hoş değil
[/quote]
Bosslari kesebilecek gucun olsun nadidelere odaklan mantigi.
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabot
yönetim ekibi benim mesajlarımı neden siliyor aceba yoksa gerçekleri söylemem mi rahatsız ediyor?