LÜTFEN BİR GM VEYA YETKİLİ BİRİ BAKSIN
- onurcinucen
- İskele Babası

LÜTFEN BİR GM VEYA YETKİLİ BİRİ BAKSIN
Arkadaşlar oyuna girmemle beni atması bir oluyor neden yapar bunu? Ekran kartım güncel ilk aklıma gelen oydu fakat yok. Mesela oyuna giriyorum birkaç yaratık kesiyorum ve yerden item alacağım an sağ tıkladığım gibi gidiyor oyun. Az önce de girdim Kasamı göstere bastım ve attı deliricem lütfen yardım edin.
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: LÜTFEN BİR GM VEYA YETKİLİ BİRİ BAKSIN
win 10 kullanıyorsan ve karaköydeysen banka ve çanta açmanı önermemonurcinucen yazdı: ↑02 Tem 2018 20:45 Arkadaşlar oyuna girmemle beni atması bir oluyor neden yapar bunu? Ekran kartım güncel ilk aklıma gelen oydu fakat yok. Mesela oyuna giriyorum birkaç yaratık kesiyorum ve yerden item alacağım an sağ tıkladığım gibi gidiyor oyun. Az önce de girdim Kasamı göstere bastım ve attı deliricem lütfen yardım edin.
- onurcinucen
- İskele Babası

hayır holdeyken yapıyor bunu ya ayrıca evet w10 kullanıyorum. Karaköyde de kaç kere açtım kasayı hiç bir şey yoktu
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Geçmiş olsun kardeşim ona çare yok bende win10 kullanıyorum ve hole giremiyorumonurcinucen yazdı: ↑02 Tem 2018 20:51 hayır holdeyken yapıyor bunu ya ayrıca evet w10 kullanıyorum. Karaköyde de kaç kere açtım kasayı hiç bir şey yoktu
Bu konu ile ilgili bende sıkıntı çekiyorum.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu bana da sadece hol bölgesindeyken oluyor bir hata var ama anlamadım 30 saniyede bir oyundan atılıyorum. Hole hiç girmiyorum bu yüzden 

Afanesiyevo
2015'te bu sorunu yaşadığımı belirten bir konu açmıştım ve hala çözemedim viewtopic.php?f=138&t=132120
Hole hiçbir şekilde giremiyorum, her zaman kritik hata veriyor. Karakterlerimi unutup içeri sokarsam başka bir bilgisayar bulmam gerekiyor çıkartmak için.
Hole hiçbir şekilde giremiyorum, her zaman kritik hata veriyor. Karakterlerimi unutup içeri sokarsam başka bir bilgisayar bulmam gerekiyor çıkartmak için.
- ClaireRedfield
- Işık Hanım'ın Elemanı

Windows 7 işinizi görecektir.